Jak tam wrażenia po 1 odcinku 3 sezonu,no dla mnie bomba zapowiada się obiecująco:)
1 Odcinek fajny ale fajerwerków nie było to wypalenie Krzyśka jakoś mi nie pasowało dopiero ostatnia scena w restauracji tutaj powrócił już mój ulubiony Krzyś to był jego styl.
2 Już lepszy od pierwszego to zachowanie krzyska był świetny jak stary dobry z poprzednich dwóch sezonów.
Jestem właśnie po obejrzeniu 3 na Vod i bawiłem się świetnie lepiej niż na poprzednich dwóch dużo Krzysztofa i śmiechu co nie miara czekam na kolejne odcinki O mnie się nie martw to najlepszy polski serial i jedyny PL serial jaki oglądam.
Tak dzisiaj przyszło mi do głowy, że bardzo chętnie bym zobaczyła Marka w roli dziadka dziewczynek. Taka scena, że na przykład Marcinowi i Idze wypada coś ważnego i Marek zgłasza się na ochotnika że zajmie się dziewczynkami, myślę że od razu by zmiękł. Oliwka zrobiła by na nim wrażenie swoim silnym charakterem a Helenka swoją w pewnym sensie nieśmiałością, że od razu chciałby ją chronić przed światem trochę jak Aśkę.