PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

6 odcinek

ocenił(a) serial na 10

6 odcinek jest super. Wreszcie zaczyna coś wiecej sie dziać między Igą a Marcinem jak on jej mówi
"bardzo ładnie pani dziś wygląda" fajna była tez scena jak on kładł do łóżka Oliwkę, wtedy Iga tak na
niego patrzyła, widać było że jej się to spodobało. Jak Marcin wygarną Idze przed jej mieszkaniem a
ona sprawiła ze zaczą sie śmiać było świetne. Oni po prostu d siebie pasują. Wgl to tak jak Aśka
mówiła że Marcin mówił ze predzej ożeni sie z przyjaciółką niż z kochanką

ocenił(a) serial na 10
nora101

gdzie oglądałaś 6 odcinek ?

ocenił(a) serial na 10
milutka1026

na ipli zapłaciłam 10 zł

ocenił(a) serial na 10
nora101

dzięki :D Ja chyba muszę czekać do piątku ;C Nie moge doczekać sie 9 odcinka ! :D Podobno Marcin zostawi Asię dla Igi :)

ocenił(a) serial na 10
milutka1026

oni musą być razem!!!!! nie mam nic do Aski, dała prace Idze, ale chciałabym żeby Iga była z Marcinem Aska niech bedzie z Tomkiem :D

ocenił(a) serial na 10
nora101

Mam nadzieję ze zrobią drugi sezon ♥ :3 :))

użytkownik usunięty
nora101

Zapewniam Cię, że właśnie tak będzie, to akurat jest łatwe do przewidzenia :D

ocenił(a) serial na 7
nora101

Uu super no zachęciłaś tym spojerem, :)tak czułam ze w kolejnym odcinku zacznie się dziać bo w piątym to tak średnio było. Ja mam nadzieję żę nie zakończą histori Igi i Marcina w ostatnim odcinku od razu szczesliwym happy endem i będzie 2 sezon, bo ich relacja z cyklu zwiazku niemożliwego, daje spore pole do popisu dla scenarzystów

nora101

Z tego co zobaczyłam w zwiastunie to odcinek fajnie się zapowiada :> I te zdjęcia które Marcin robi Idze :D Cudownie. <3 Wie ktoś może gdzie mogę obejrzeć 6 odcinek za darmo w internecie?

ocenił(a) serial na 7
maniaczka_3

Przed premierą to nigdzie nie znajdziesz raczej za darmo, a powiedz gdzie widziałaś zwiastun w tv? Bo w necie dzisiaj szukalam i nie mógłam znaleźć?

Dorisa_d

W TV nie widziałam, ale na YouTube jest. W wyszukiwarce YouTube wpisz sobie 'serialetvp' i wyskoczy ci konto. Wejdź w nie i zjedź niżej i tam będzie rubryka 'O mnie się nie martw' i od razu zobaczysz zwiastun 6 odcinka :) Myślę, że pomogłam, a jak nie to napisz a spróbuję wytłumaczyć bardziej precyzyjnie. :D

ocenił(a) serial na 7
maniaczka_3

No widzisz taka kombinacja;) dzięki za pomoc :)

Dorisa_d

Polecam się na przyszłość :D

Dorisa_d

Kochana znalazłam odcinek 6 za darmo :D Na "kinosik . pl" jest :D Moje błagania zostały wysłuchane :D hahah Ale mam zaciesz :D

ocenił(a) serial na 8
maniaczka_3

Jak zaczniemy oglądać w necie za darmo zamiast w telewizji to zdejmą serial bo będzie miał za małą oglądalność.

ocenił(a) serial na 7
maniaczka_3

o dzięki :) faktycznie jest ale faktycznie mam nadzieje że się nie kapną że gdzieś w necie też jest ;)