Wie ktos, cos co bedzie w 8 odcinku ? JEsli znajdziecie 8 odcinek za darmo to dajcie znac gdzie obejrtzec ! :D
a jakbyś to inaczej nazwał jak nie kradzież? a przy okazji jeszcze nabijasz kieszeń właścicielowi tej strony i tym samym stajesz się zamieszany w przestępstwo tak że sporo masz na sumieniu jak na jedno popołudnie.
Jeśli dla Ciebie okradanie kogoś nie jest przestępstwem to spoko, oczywiście o wiele większym złodziejem można nazwać właściciela takiej strony a osoba która to ogląda na tej stronie jest mniejszym złodziejem ale przecież złodziej to złodziej.
No niby racja... ale teraz każdy tak robi woli obejrzeć szybciej na necie niż czekać cały tydzień na odcinek.
Po pierwsze nie każdy bo ja nie a po drugie to co piszesz ma sens tylko na samym początku kiedy od razu możesz zobaczyć 2 odcinki później tak czy tak musisz czekać tydzień na nowy odcinek.
Koleś, co Ty ludzi straszysz, nikt za oglądanie online nie będzie siedział, nie popełnia również przęstępstwa, odpowiadają Ci co to rozpowszechniają, poza tym jak nazwiesz oglądanie na stronie internetowej mtv jednego z seriali stacji? Kradzieżą także? Oczywiście stacja na tym zarabia, jak każdy właściciel tego typu strony, po to przecież są.
Jeśli MTV udostępnia coś na swojej stronie to ja nie muszę tego nazywać ponieważ jest to ich sprawa ale chyba widzisz różnice między legalnymi serwisami vod a pirackimi stronami wiec nie rozumiem kompletnie tego argumentu. Zgadzam się z Tobą w 100% że się nie siedzi ale nie zmienia to faktu do komunii już w niedziele iść nie możesz ponieważ ktoś to ukradł a Ty nie dość że nie widzisz w tym żadnego problemu to jeszcze nabijasz mu kasę oglądając to. Powiedz mi czym się różni taka kradzież od na przykład kradzieży samochodu. Owszem twój kolega to ukradł wiec to on pójdzie siedzieć ale ty tez jeździsz tym samochodem mimo że jest kradziony.
Jak oglądacie w internecie to później jeszcze oglądacie w piątek w telewizji? Bo tak patrząc to serial tak się spodobał że nie można się doczekać kolejnego odcinka i oglądamy wcześniej w internecie za darmo i nie patrzymy już w telewizji więc oglądalność serialu spada. A telewizja patrzy tylko na słupki więc jak będą spadać to telewizja uzna że nie warto inwestować i nie będą kręcić kolejnych sezonów.
w telewizji też oglądam :D Ten serial jest tak fajny, że moge go oglądać codziennie :D SZkoda że jest tylko raz w tygodniu -,- :)
Jak tylko mogę też oglądam w telewizji , bo też i nie ma nic ciekawego do oglądania w głównych stacjach tv o tej porze