PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

8 odcinek ?

ocenił(a) serial na 10

Wie ktos, cos co bedzie w 8 odcinku ? JEsli znajdziecie 8 odcinek za darmo to dajcie znac gdzie obejrtzec ! :D

ocenił(a) serial na 8
milutka1026

7 jeszcze nie było :D

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

na necie jest :D koniecznie obejrzyj :D

ocenił(a) serial na 8
milutka1026

Bardzo chętnie ale za obejrzenie 7 odcinka trzeba zapłacić :/

Floweeer

7 odcinek obejrzysz za darmo na kinosik lub alekino . Milego ogladania :)

moniapapaj

Może i obejrzysz za darmo ale przy okazji będziesz złodziejem.

hubertmeyer

Złodziejem serio..

Kaka0014

a jakbyś to inaczej nazwał jak nie kradzież? a przy okazji jeszcze nabijasz kieszeń właścicielowi tej strony i tym samym stajesz się zamieszany w przestępstwo tak że sporo masz na sumieniu jak na jedno popołudnie.

hubertmeyer

Jeszcze tego nawet nie obejrzalam, ale nie jest to żadne przestępstwo...

Kaka0014

Jeśli dla Ciebie okradanie kogoś nie jest przestępstwem to spoko, oczywiście o wiele większym złodziejem można nazwać właściciela takiej strony a osoba która to ogląda na tej stronie jest mniejszym złodziejem ale przecież złodziej to złodziej.

hubertmeyer

No niby racja... ale teraz każdy tak robi woli obejrzeć szybciej na necie niż czekać cały tydzień na odcinek.

Kaka0014

Po pierwsze nie każdy bo ja nie a po drugie to co piszesz ma sens tylko na samym początku kiedy od razu możesz zobaczyć 2 odcinki później tak czy tak musisz czekać tydzień na nowy odcinek.

hubertmeyer

No tak jest.

Floweeer

możesz obejrzeć na seansik.tv tylko musisz się zarejestrować

paula_142

Dlaczego namawiasz koleżankę do tego żeby kradła? chyba nie chcesz siedzieć za współudział.

hubertmeyer

Koleś, co Ty ludzi straszysz, nikt za oglądanie online nie będzie siedział, nie popełnia również przęstępstwa, odpowiadają Ci co to rozpowszechniają, poza tym jak nazwiesz oglądanie na stronie internetowej mtv jednego z seriali stacji? Kradzieżą także? Oczywiście stacja na tym zarabia, jak każdy właściciel tego typu strony, po to przecież są.

LeatherJacket

Jeśli MTV udostępnia coś na swojej stronie to ja nie muszę tego nazywać ponieważ jest to ich sprawa ale chyba widzisz różnice między legalnymi serwisami vod a pirackimi stronami wiec nie rozumiem kompletnie tego argumentu. Zgadzam się z Tobą w 100% że się nie siedzi ale nie zmienia to faktu do komunii już w niedziele iść nie możesz ponieważ ktoś to ukradł a Ty nie dość że nie widzisz w tym żadnego problemu to jeszcze nabijasz mu kasę oglądając to. Powiedz mi czym się różni taka kradzież od na przykład kradzieży samochodu. Owszem twój kolega to ukradł wiec to on pójdzie siedzieć ale ty tez jeździsz tym samochodem mimo że jest kradziony.

ocenił(a) serial na 8
milutka1026

Jak oglądacie w internecie to później jeszcze oglądacie w piątek w telewizji? Bo tak patrząc to serial tak się spodobał że nie można się doczekać kolejnego odcinka i oglądamy wcześniej w internecie za darmo i nie patrzymy już w telewizji więc oglądalność serialu spada. A telewizja patrzy tylko na słupki więc jak będą spadać to telewizja uzna że nie warto inwestować i nie będą kręcić kolejnych sezonów.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

w telewizji też oglądam :D Ten serial jest tak fajny, że moge go oglądać codziennie :D SZkoda że jest tylko raz w tygodniu -,- :)

ocenił(a) serial na 7
milutka1026

Jak tylko mogę też oglądam w telewizji , bo też i nie ma nic ciekawego do oglądania w głównych stacjach tv o tej porze

ocenił(a) serial na 10
milutka1026

najnowsze zdj na tablicy o mnie sie nie martw na fb jest pewnie z 8 odcinka, cos mi sie zdaje ze to ze sceny jak Marcin broni pzed czymś Igę tak ma ręke wyciągniętą :)