7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18118
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Adam

użytkownik usunięty

Jeszcze przed premierą w Internecie oglądałam 13 odc i w którymś momencie Asia powiedziała tacie że jest z Adamem szczęśliwa a on zrobił jakąś taką dziwną minę,na początku myślałam że mi się wydaje jednak wczoraj gdy oglądałam w telewizji cały czas czekałam na ten moment i odniosłam to samo wrażenie,znów ta tajemnicza mina.Teraz mi się zdaje że Adam ma coś za uszami i chyba nie jest w stosunku do Asi całkiem szczery,a może ja mam jakieś zwidy.
A wy co o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 7

Podobno Adam jest żonaty; tak gdzieś czytałam. Możliwe, że boi się jej o tym powiedzieć, ale widać przecież, że mu na Aśce zależy i nie jest to znajomość z gatunku "jednonocnych".
Mam nadzieję, że Adamowi uda się z Joanną. Nie chciałabym, aby Asia po raz kolejny zawiodła się na mężczyźnie, z którym jest związana uczuciowo.

użytkownik usunięty
MinnIe27

ja też nie, bo w sumie kibicuje Idze i Marcinowi,ale szkoda mi w tym wszystkim Asi:(

ocenił(a) serial na 8

Moim zdaniem ta dziwna mina to miała być radość. Aśka jest dość zimną osobą i raczej nie okazuje Adamowi tego swojego szczęścia. Dodatkowo gdzieś tam się jeszcze Marcin kręci. Adam chyba po prostu nie wiedział, czy Aśka jest z nim na prawdę szczęśliwa, czy tylko pociesza się po Marcinie.