7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18118
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Co powiecie na taki rozwój wydarzeń? Widać, że Laskoń ma na Magdę wielką ochotę, a jak już wiele osób na forum słusznie zauważyło - oni świetnie do siebie pasują:) i charakterkami i fizycznie:) Magda z całą pewnością będzie potrzebowała pocieszenia, kiedy już Kaszuba mecenas przejrzy na oczy....
No i tym sposobem nasza ulubiona antybohaterka zostanie zneutralizowana:) -a z serialu to bym się jej nie pozbywała, bo trzeba przyznać, że ciśnienie nam nieźle podnosiła w drugim sezonie:)

Pean_Ka

Właśnie w temacie "odcinek 24 ( 11, II sezon)" wpisałam: "A może po zdemaskowaniu zakładu i posłaniu do diabła przez mecenasa, prześpi się gadzina z Laskoniem? A naszego Kaszubę będzie próbowała wrobić? Tylko to chyba byłby temat na 3 sezon...;P" Pasują do siebie jak świnia do koryta;))))

ocenił(a) serial na 6
emka98

Oj, tak, tak, zgadzam się:)) byle tylko ta parka nie mieszała zbyt wiele w relacji Igi i Marcina w trzecim sezonie, niech sobie z boku swoje biznesy kręcą jako urozmaicenie serialu:)

Pean_Ka

ale czy czasem Laskoń nie wyląduje w areszcie ? ;)

ola_s

A niech ląduje nawet na Madagaskarze. Gadzina go będzie wspierać, sprawiać mu drobne przyjemności, po antykwariatach znów sobie pobiega, do trattorii go zabierze na przepustkę;))))

ocenił(a) serial na 9
emka99

ha, ha :) dobre :)