PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

https://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-m nie-sie-nie-martw-zycie-bez-igi,nId,2789904

ocenił(a) serial na 9
gosia76

Czyli jednak Iga umrze ale 1,5 roku miedzy sezonami to troche przesada u wszystkich postaci wszystko sie diametralnie zmieni nie wiem tez gdzie oni 3 nowych adwokatow w kancelarii pomieszcza chyba ,ze to beda zwykli stazysci,no nie powiem jestem bardzo ciekawa jak to wszystko potoczy sie w nowym sezonie

ocenił(a) serial na 9
kaja_1907

Zrobili półtora roku przerwy żeby jakoś ominąć okres żałoby po Idze, bo to przecież jednak serial z zacięciem komediowym.

ocenił(a) serial na 8
gosia76

Skłamałbym gdybym twierdził że jakoś mnie to w jakimkolwiek stopniu smuci . Prawda jest taka że od 3 sezonów serial "stoi " już innymi postaciami i jakoś sobie radzi . ci zagorzali obrażeni fani IGMY którzy twierdzili że serial bez Igi nie ma sensu już dawno odeszli zapewne .

Tylko po co im była ta Kaśka z brzuchem ? Teraz tylko będzie zawadzać . Przez półtora roku to już 10 razy okazało się kto jest tym ojcem . I co dalej ? No chyba że scenarzystki będą udawać że nie istniała i zapomną o niej tak jak o Podhalskim gdy go Marta rzuciła .

Szkoda że "wycieli " wątek Aśki . Teraz by się przydała może by ją z Marcinem powtórnie zeswatali ? Po co szukać nowej jak można zrobić "recykling " :D

Ogólnie to liczę na więcej scen Marcin/Krzysiek i że po obowiązkowej rozpaczy Marcinek nam się trochę "rozkręci " bo przy żonce był z niego straszny nudziarz jednak .

ocenił(a) serial na 7
Cobros

Obejrzałam 1 odcinek nowego sezonu i tak się zastanawiam: czy Iga faktycznie nie żyje czy jest w jakiejś śpiączce w ośrodku bez nadziei na wybudzenie? Bo na dobrą sprawę nie padło ani razu, że Iga umarła albo odeszła ani nic podobnego.

Alee

Słuszna uwaga, też mi to zaświtało.

emka98

https://www.instagram.com/p/BuggU2FCLA9/

gosia76

a można było zamienić aktorki i zarudnić jej siostrę Justynę Schneider też aktorkę jakoś w blondynce zrobili to 3 razy, tyle że wątek z wdowcem jest ciekawszy

ocenił(a) serial na 8
doob

Wątek z wdowcem otwiera nowe możliwości dla serialu . Marcin jest znów "do wzięcia " . Bo u mówmy się pod pantoflem Iguni to Marcin nie mógł ostatnio "rozwinąć skrzydeł " scenarzystki zdawały się nie mieć ostatnio na niego pomysłu . No bo żony nie ma to nawet kłótni nie można napisać,nic po prostu . Romans ? Marcin na to za porządny .

A poza tym zmiany aktorów w rolach głównych są raczej źle postrzegane przez fanów . No chyba że mówimy o Klanie czy Modzie na Sukces,ale tych seriali chyba nikt już poważnie nie traktuje ( nawet z tych którzy je oglądają ) i widzów nie zaskoczy . OMSNM to mimo wszystko ambitniejszy serial .

ocenił(a) serial na 8
Cobros

"umówmy "

ocenił(a) serial na 7
Cobros

Justyna jest tak podobna do siostry, że zmiana byłaby kosmetyczna. Ciekawa jestem czy w ogóle brali to pod uwagę i proponowali jej przejęcie roli. Ogólnie zmiany aktorów to coś koszmarnego, ale w tym przypadku to co innego i szkoda, że tego nie zrobili.

ocenił(a) serial na 8
Alee

Wiesz jeden zmianę by zaakceptował i by mu to nie przeszkadzało drugi by marudził że to profanacja i w ogóle jak tak można . My możemy sobie wymyślać jak i co kto ma robić ale nie wiemy jak to tak naprawdę wygląda zakulisowo . Może Justyna wcale nie chciałaby przejmować roli ? Nie wiadomo i raczej się tego nigdy nie dowiemy .

ocenił(a) serial na 9
Alee

Wątpię żeby aktorka sie zgodziła tym bardziej ,ze występuje w nowym serialu "Zakochani po uszy" ale to prawda jest bardzo podobna do J.Kulig nawet glos maja niemal identyczny

ocenił(a) serial na 9
kinga1296

Podobna jest i owszem, ale jednym ważnym szczegółem (podwójnym zresztą) sporo się różnią. :P

A co do J. Kulig to było do przewidzenia że nie będzie miała czasu grać w serialu, zaś kolejny sezon "korespondencyjny" w jej wykonaniu zabiłby chyba do końca rolę Marcina, który miał coraz mniej do grania.

W sumie historia zatoczyła koło - na początku była samotna Iga z dziećmi, teraz będzie samotny tata Marcin.
Obstawiam zresztą że zbyt długo samotny nie będzie ;)

Tak czy owak czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg perypetii całej sympatycznej gromadki :)

kinga1296

I gra też samotną matke 3 dzieci ale nie było wyjasnione w Zak po uszy, czy tez każde z innym :D

ocenił(a) serial na 9
Hans_Kloss

Chyba tez w zakochani po uszy ma kazde dziecko z innym facetem cos ostatnio dzieci jej wspominaly o tym ,ze kazdy ma innego ojca :D

kaja_1907

zatem rodzinna tradycja :D