Trudno powiedzieć . Jeśli ktoś interesuje się wątkiem Sylwii i Pawła to pewnie go zaciekawi jak sobie będą radzić młodzi rodzice ( scena porodu nawet zabawna ) A w innych wątkach trudno się zorientować . Między Karoliną a Marcinem na pewno coś się zadziało . Ale czy poważnie ? Po pierwszym odcinku ciężko coś stwierdzić . Z nowości pojawił się znowu nowy bohater . Dla mnie to taki "Paweł 2.0 " z czasów"kawalerskich " .
Co jeszcze na .
Na minus w pierwszym odcinku nie było Krzyśka ( w drugim go chyba też nie ma ) tylko Marta marudzi jak to jej źle " bo chce a nie może " i że jej chłop się wkurzył i wyjechał . Krzysiek widać dość miał jej marudzenia zabrał manaty i wyjechał w Bieszczady albo do Niemiec :D
Nie było Grażyny,Irenki matki Krzyśka z chłopem . To chyba na tyle by było .
Karoliny nie lubię (działa mi na nerwy i to nie dlatego, że nie jest Igą, ale ogólnie od samego początku).
Nowej postaci jestem ciekawa. Może mnie jakoś przyciągnie i zatrzyma.
Z jednej strony aktorzy maja swoje ''5 minut '' to grają tu i tam , a z drugiej dla widza szkoda, ze wszedzie te same twarze. Nowy mecenas gra tez mecenasa w Zawsze warto. Ta co kieruje taxi rowniez wystepuje w Zawsze warto. Upierdliwa baba, ktora mysli, ze Maria to jej siostrzenica, jest upierdliwa tesciowa w Przyjaciolkach, Rytmie serca i rowniez Lepszej polowie. Radecki OMSN, Przyjaciolki . Gdyby jeden serial sie skonczyl i za jakis czas pojawil sie nastepny to jeszcze ok. A tak w tym samym tygodniu jednego dnia mamy tych aktorow w tym serialu, a innego w drugim.
Mnie to akurat nie przeszkadza bo z aktualnych polskich seriali oglądam tylko ten, więc nie widzę tych aktorów co chwila w innych rolach.
A ten serial, moim zdaniem wciąż trzyma równy, wysoki poziom. Można się pośmiać, ale i czasem wzruszyć. I oby tak dalej.
Wkurza mnie tylko audiodeskrypcja, której w moim tv nie mogę się pozbyć.
masz kanaly na tv czy kanaly z dekodera? audiodeskrypcja moze byc i na tv i na dekoderze. wiec moze w tym tkwi problem