PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Krzysiek!

ocenił(a) serial na 8

Najbardziej rozbawia mnie jego postać. Jest (nie wiem jak to powiedzieć) tak głupi że aż śmieszny! "Będę twym Tutenchamonem, widzę w tobie moją żonę, proszę Iga powiedz tak, dam ci piękny róży kwiat". Uwielbiam! :D

ocenił(a) serial na 7
Agata_0032

hahaha! Dokładnie!
Paweł Domagała.Uwielbiam go!

ocenił(a) serial na 9
przemofan

Krzysztof jest super.
W drugim sezonie podoba mi się jeszcze bardziej. Małecki widz i rozumie przecież (bo nie jest taki głupi na jakiego wygląda), że Iga i Kaszuba mają się coraz bardziej ku sobie. On jednak potrafi, pomóc mecenasowi w potrzebie ("odpicować gablotę", czy zorganizować imprezę urodzinową Karoliny "sweet sixteen" ). Fajnie rozwija się jego relacja z siostrzenicą Marcina. Krzysztof chyba bardzo ją polubił, bo nawet zwraca się do niej pieszczotliwie "Karolinko" :), jak do córki. Widać, że chce zachować relacje z Kaszubą na przyzwoitym poziomie, przy zachowaniu "zasady ograniczonego zaufania" oczywiście :)

ocenił(a) serial na 7
Agata_0032

- Bo ja cię bardzo kocham wciąż, Iguniu i co więcej, ja tak czuję, że i twoje serduszko tak tuk,tuk do mnie i...
- Do rzeczy...
- Bo do rzecz jest w tym, że ja ci proponuję ponowne zamążpójście.
- Krzysiek, jedno ci muszę przyznać, nikt nie jest w stanie mnie rozśmieszyć jak ty.
- Czyli, że tak, że się zgadzasz, Igunia..
- Krzysiek! Idź! Ochłoń człowieku, bo wyglądasz jak mumia.
- Jak mumia! Będę twym Tutenchamonem, widzę w tobie moją żonę, powiedz Iga proszę tak, dam ci piękny róży kwiat!

On jest genialny :D

przemofan

Paweł Domagała nominowany do nagrody Wiktory 2015 w kategorii odkrycie roku ...gratulacje ! :)

ola_s

tu link

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/biedron-kopacz-kuzniar-olejnik-i-stoch-nomi nowani-do-wiktorow

Agata_0032

haha, Krzysztof, człowiek o wiecznie zdziwionym spojrzeniu dla którego wszystko jest oczywiste :-)