PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Laura Curyło

ocenił(a) serial na 6

Co sądzicie o tej postaci? Ja na początku za nią nie przepadałam, ale zaczynam trochę ją rozumieć. Mam wrażenie, że wcześniej cały czas miała pod górkę w życiu, dlatego teraz jest taka bojowa i idzie po trupach do celu. Na studiach była pewnie szarą myszką z małego miasta, po skromniutkim liceum, no i musiała zapewne x razy więcej harować i wkuwać na okrągło niż błyskotliwe gwiazdy w typie naszego Kaszuby pochodzące z rodzin z tradycjami prawniczymi. Ale chyba nie widzę jej z razem z Tomkiem. Na razie nie pojawił się raczej w serialu mężczyzna dla niej:) No i na koniec muszę stwierdzić, że coraz bardziej podoba mi się Kasia Zielińska w tej roli:)

ocenił(a) serial na 9
Pean_Ka

Jak dla mnie ta postać została ulokowano w serialu jakby trochę "na siłę", tak by stworzyć etat pani Zielińskiej. Postać Laury, niezbyt ciekawa, płytko-wątkowa, na doczepkę połączona z Tomkiem (podkreślam, według mnie ).

mil20

Jak to nie pojawił się mężczyzna dla niej? Przecież będzie występował Piotr Jankowski, z Barw szczęścia :). Trochę więcej kilogramów i broda spowodowały, że wygląda korzystnie, nie poznałam go. Przedtem był taki sobie. Przeważnie duża broda powoduje, że facet wygląda jak podstarzały dziad. OMSNM promuje aktorów, którzy grają w TVP. Poza tym Zielińska wszędzie się wciśnie. Akurat rola Curyło pasuje do niej - Zielińska chodzi jakby kij połknęła, nastawiona na karierę i perfekcyjny wygląd , uczuć nie musi potrafić grać bo w tej postaci nie jest to wskazane.