7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18118
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Pozwoliłam sobie stworzyć ciąg dalszy jakże popularnego tematu z serii Luźne pogaduchy by dalej kontynuować rozważania na temat serialu

Sairina

Cóż to za postać "na parterze" w kancelarii Zarzyckiego? Zarzycki junior czy małe Kaszubiątko? https://www.instagram.com/wiewioraijanusze/

ocenił(a) serial na 8
emka98

Zarzycki junior bo jeśli to miało by być małe Kaszubiątko to ciąża Igi trwała by ze 2 odcinki:) Albo kolejny sezon musiałby się zacząć porodem Igi.

Lipa88_2

A tak sobie strzelam;) Pomyślałam, że może to plan jednego z ostatnich odcinków, nie kręcą kolejno. Ale w biurze Zarzyckiego, to raczej większe prawdopodobieństwo na syna Wiktora. Choć już dziesiątki razy dałam się wpuścić w maliny;))) I zupełnie mi to nie przeszkadzało:))))

ocenił(a) serial na 9
emka98

Z tego co się orientuje, to ten maluch ze zdjęcia z insta to dziecko jednej z Pań pracujących przy serialu (wystarczy przejrzeć resztę zdjęć na jej profilu).
Natomiast news z ostatniej chwili jest taki, że na fb agencji aktorskiej szukają statystów do scen ślubu na najbliższy piątek. Znaczy dzieje się :-)

Idusia

Zgadza się, ale nic nie stoi na przeszkodzie (chociaż głowy nie dam), żeby się wcielił w rolę małego brzdąca. Najważniejsze, że się dzieje;))))