Przyjaźń tych pań już raczej nie możliwa. Zapewne Magda będzie obawiała się że urażona Laura może skomplikowac a nawet zniszczyć jej zwiazek skoro z niej taka manipulantka to może będzie chciała ubiec Laure i sama powie Marcinowi te zdjęcia w mieszkaniu Marcina i ta jego zdziwiona mina ???
Dobrze kombinujesz , że zacytuję Krzyśka :) Ale czy Gadomska się na to zdobędzie chcąc za wszelką cenę zatrzymać Kaszubę czy jednak do końca będzie miała nadzieję, że się nie wyda, a jakby co to się wszystkiego wyprze i powie po prostu , że Laura jest zazdrosna. Tak sobie myślę, Curyło nie ma interesu żeby milczeć, chyba tylko to może ją powstrzymać, iż ona też brała udział w tym głupim zakładzie.
Pomysł wyszedł od Gadomskiej,a Curyło tylko przyjęła zakład,zgadzam się że Laura nie ma nic do stracenia.
a tu link do artykułu o już ich nieprzyjaźni
http://www.swiatseriali.pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mnie-sie-nie -martw-magda-i-laura-wkrocza-na-wojenna-sciezk,nId,1732339
a to mnie wk...cytat z tego artykułu
'Tymczasem życie Gadomskiej i Kaszuby zacznie przypominać sielankę. To, co ich połączyło, a miało początkowo być tylko nic nie znaczącym romansem, niespodziewanie przeobrazi się w pełen namiętności związek.'
No ze strony Gadomskiej to pewnie coś więcej.Już kiedyś Kaszuba co prawda po pijaku, powiedział że lepiej związać się z przyjaciółką niż z przelotną fascynacją.Widzieliśmy jak zareagował na wtrącanie się Gadomskiej w jego sprawy.A jeszcze jak się dowie o zakładzie! Mogliby juz nam oszczędzić tej sielanki,jest takie zdjęcie jak Gadomska obściskuje się z mecenasem w kancelarii,a w drzwiach stoi Asia,to moze to jest ta sielanka?
Moim zdaniem ta sielanka dotyczy w dużej mierze odcinaka 10, który nie był emitowany jeszcze w TV. W kolejnych odcinkach chyba nie będzie już tak kolorowo...
Tu jest tyle zaskakujących sytuacji... pomyślałam że byłoby już za proste aby o zakładzie powiedziała Laura może Magda przyzna się stawiając siebie w korzystnym świetle a przy tym zwalajac całą winę na Laure bo jak to wytłumaczyć że pojawia się pod kancelarią???