PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Marcinkowe włoski

ocenił(a) serial na 7

Ratunku... Gdzie ta fajna fryzurka z I sezonu??? Kto teraz biedaka tak urządził?

Marcinku, wróć! Bądź znów gibki, zgrabny i powabny!!!

ocenił(a) serial na 9
MinnIe27

To prawda wyglada duzo starzej ,nie pasuje mu taka fryzura

ocenił(a) serial na 7
kaja_1907

Człowiek się starzej, ale wizażyści nie powinni ślepnąć. W ogóle styliści tak dają ciała w serialu, ze masakra.
Przykładowo z Aśki w ostatnich sezonach zrobili jakąś bułę w workowatych łachach. O Idze nie wspomnę, bo to dramat.

Sylwia jakoś się trzyma, Monikę stroją, a taką Igę postarzają i ubierają jak ciotkę-klotkę...

Wróciłam sobie kolejny raz do pierwszego sezonu i mam wrażenie, że wizaż i stylizacja w przypadku głównych bohaterów obecnie kuleją. Nie wiem, dlaczego tak. Trzeba było zostawić jak było, skoro było dobrze.
Marzyła mi się jakaś randka Marcina z Igą. Niech zrobią z nią sexy-mamę, a nie steraną życiem rencistkę. Włos rozwiany i sterczący, makijaż blady, rozmyty... Aż żal patrzeć.
Gdyby tak wrócili na swoją kultową ławeczkę; już jako małżeństwo. Najpiękniejszy pocałunek w serialu ever był właśnie tam!

ocenił(a) serial na 9
MinnIe27

Najlepiej wyglada Monika i Sylwia ,w kazdym odcinku wygladaja super,Marta ma teraz fajna fryzure pasuje jej ale z ta sukienka w 7 odcinku juz przesadzili :D Sylwia super wyglada w pokreconych i rozpuszczonych wlosach tak jak miala w scenie w domu z Pawlem jak taka mala ksiezniczka :D charakteryzatorzy zawsze mieli problem z dopasowaniem charakteryzacji do postaci ale ja tam nie narzekam najwazniejsze ,ze 9 sezon jest naprawde super i fajnie sie go oglada nie ma takiego zamulania jak w 8 tylko wszystko z kazdym odcinkiem idzie do przodu :D

ocenił(a) serial na 6
MinnIe27

Charakteryzatornia woli się teraz znęcać nad każdym kosmykiem Pawła. Nie żebym narzekała (chociaż kostiumolożki mogłyby mu wyrzucić tw garnitury z tapicerki). Stylówki Marcina to tragedia w tym sezonie. Marynara na nim lata, zakola podkreślone i nawet krawaty mdłe. Kaszubo, nawróć się!

ocenił(a) serial na 7
1990kozakm

Marcin miał świetnie ukryte zakola w pierwszym sezonie. Twarzowa fryzurka po prostu. Taki był chłopięcy i smukły, że achhhhh :)

Marcin lepiej wygląda w tych niby domowych ciuchach. A kiedyś to się śliniłam do jego stylówek i krawata z umbryjskiego jedwabiu z jakiejśtam manufaktury :)