PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Ocena 7,9

ocenił(a) serial na 4

Rozumiem że to jakiś żart ?

ocenił(a) serial na 10
Lukasz_Broda

głosów 2000 a nikt nie zakładał 20stu "kont widmo" tylko po to żeby podbić ocenę, więc odpowiadając na pytanie w tytule - 7,9 to realna ocena serialu

ocenił(a) serial na 4
qzet

Tym bardziej można to uznać za nieśmieszny żart.

ocenił(a) serial na 8
Lukasz_Broda

Ponieważ ? Może rozwiniesz swoją wypowiedź.

ocenił(a) serial na 4
Kinomaniaczka_95

Kulig jest strasznie irytująca, do tego z charakteru typowa główna bohaterka większości polskich seriali. Pawłowski jest mdły i nudny. Aktorsko serial ratuje jedynie Domagała który jest całkiem niezły.
Do tego "O mnie się nie martw" to taki typowy polski serial zbudowany ze schematu z którego są tworzone inne seriale z naszego kraju np. wątek miłosny między głównymi bohaterami czy ten trzeci (żona Pawłowskiego i były mąż Kulig).

ocenił(a) serial na 8
Lukasz_Broda

Kulig dostała role kobiety która ,że tak powiem "wali prosto z mostu" .Mówi to co myśli często krzyczy ,ale jej bohaterka ma wybuchowy charakter myślę więc ,że dobrze oddaje uczucia Igi.Nie zgadzam się z tym ,że Pawłowski jest mdły i nudny wychodzi mu dobrze gra roztargnionego prawnika zresztą poza tym rolą aktor też jest niczego sobie świetnie zagrał postać Adama z "czasu honoru". Co do Pawła Domagały to się zgadzam bez niego serial by nie był aż tak dobry.W prawie każdym serialu tak jest ,że pomiędzy dwójką głównych bohaterów stoi jeszcze ta trzecia osoba tak to byłoby to zbyt proste i nie wiem czy ktoś by oglądał..Dla mnie ten serial różni się od innych są różnorodne postacie do tego wreszcie świeża obsada aktorka.

ocenił(a) serial na 7
Lukasz_Broda

ty możesz wystwić 1, nikt ci nie broni:)

ocenił(a) serial na 4
Dorisa_d

Oceniam seriale obiektywnie, nie po to by zaniżać ocenę. Dla mnie ten serial ujdzie więc 4.

ocenił(a) serial na 7
Lukasz_Broda

kwestia gustu, jednym się podoba bardziej innym mniej, inni oceniają też na tle innych polskich seriali

ocenił(a) serial na 4
Dorisa_d

No właśnie na tle innych polskich seriali nie wyróżnia

ocenił(a) serial na 7
Lukasz_Broda

A według mnie się wyróżnia, no ale też nie oglądam za dużo polskich seriali.

ocenił(a) serial na 4
Dorisa_d

Czym się wyróżnia ?

ocenił(a) serial na 7
Lukasz_Broda

Jest komediowy nie tylko z nazwy, mnie np śmieszy, są ciekawi bohaterowie- nie są albo dobrzy albo źli, są trochę bardziej skomplikowani, no i też nie opatrzone twarze wprowadzają powiew świerzości. Mi się bardzo przyjemnie ogląda ten serial. Zazwyczaj nie ciągnie mnie do polskich seriali, ale ten polubiłam