PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Odcinek 10

ocenił(a) serial na 8

Iga postanawia bardziej stanowczo rozdzielić życie zawodowe od prywatnego. Spotyka się z Pawłem Biczyńskim, biznesmenem poznanym przez portal randkowy. Biczyński zaproponuje Idze zmianę pracy widząc w niej idealną kandydatkę na organizatorkę wesel, podczas gdy on taki biznes rozkręca, postanowi się rozwieść a na swoje pełnomocnika wybierze Kaszubę.

Lipa88_2

Iga pewnie przyjmie prace moim zdaniem pasuje jej rola organizatorki :)Ciekawe czy Marcin będzie zazdrosny o tego Biczyńskiego

ocenił(a) serial na 6
Lipa88_2

a tutaj cos jeszcze mam:
W 10 odcinku "O mnie się nie martw" na drodze do szczęścia Igi i Marcina staje zamożny przedsiębiorca Paweł Biczyński (Bartek Kasprzykowski), którego Iga poznała na portalu randkowym. Marcin podświadomie czuje, że nie jest on odpowiednim mężczyzną dla jego przyjaciółki.

Będzie zazdrośc hihi :D

ocenił(a) serial na 10
iskaw

Bartek Świderski. Nie mogę się doczekać, jak Marcin będzie zazdrosny o Igę a nie bedzie w sumie miał prawa bo jej dał kosza ;) suuper serial, każdy odcinek przezabawny

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

ONI MUSZĄ BYĆ NA KONIEC RAZEM JAK NIE BĘDĄ TO SERIAL ZEPSUJĄ , MUSZĄ BYĆ RAZEM !!!

ocenił(a) serial na 8
nora101

Może lepiej żeby nie byli, bo wtedy większa szansa na drugi sezon.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

i tak chce żeby byli

ocenił(a) serial na 8
nora101

Ja też, ale nie wyobrażam sobie żeby nie było kolejnych sezonów. To mój ulubiony serial.

ocenił(a) serial na 6
Lipa88_2

Chciałabym wreszcie zobaczyc w jakimś serialu takie normalne, szczęśliwe życie, a nie ciągłe rozstania i zwroty akcji. Proponuję żeby na końcu tego sezonu w końcu Iga z Marcinem się odnaleźli, a w następnym sezonie twórcy mogliby pokazac ich codzienne perypetie, te rodzinne, jak i zawodowe. Myślę, że ich wspólne życie byłoby ciekawe, zważywszy na fakt jak bardzo się różnią ;)

ocenił(a) serial na 10
iskaw

własnie ktoś dobrze powiedział, w pełni się z tym zgadzam. Fabuła serialu nie musi się tylko opierać na tym czy będą razem w 2 sezonie tylko jak będzie wyglądało ich życie będąc razem

ocenił(a) serial na 7
nora101

Jeżeli twórcy założyli że będzie to zamknieta historia w 13 odcinkach to na pewno będą razem.Co nie przeszkadza żeby był drugi sezon wiele razy kontynuowano serial chociaż wydawalo się że to już koniec. No i też oni skończyli zdjęcia na koniec września albo początek pazdziernika więc może zauważyli że jest duże zainteresowanie i zostawili na końcu "furtkę" do 2 sezonu

nora101

Mnie się wydaje ,że Marcin będzie rozdarty pomiędzy Aśką a Igą i jeśli miałby być z Igą to dopiero w 2 sezonie bo na razie za dużo przeszkód na ich drodze

ocenił(a) serial na 8
Jusia2395

Jeśli Marcin byłby z Igą to automatycznie wylatuje z pracy więc wiele przeszkód przed nimi do pokonania.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

no skoro ZARZYCKI wyrzuciłby go z pracy, byłby trochę niesprawiedliwy bo sam mówił żeby nie mieszać spraw zawodowych z osobistymi , a Marcin to BARDZO DOBRY adwokat ! :D Prawie Wszystkie sprawy wygrane, więc straciłby naprawdę dobrego pracownika :) Ale mam nadzieję, że będą razem i pokonają przeciwności :D

ocenił(a) serial na 6
milutka1026

Mecenas Kaszuba może jeszcze otworzyc własną kancelarię :P