PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Wczoraj dla przypomnienia obejrzałam pierwszy odcinek serialu. Kasjerka obsługująca Marcina w banku i podrywająca go - to późniejsza siostra Igi - Dorota :-). Gdy Marcin wyjmuje dowód osobisty i pokazuje Idze, widać wyraźnie imiona rodziców: Teresa i Zbigniew a nie Renata i Marek :-). Więcej nie zauważyłam, ale widać, że luźno podchodzą do sprawy :-)

mes101

Marcin jest dzieckiem adoptowanym przez Marka - brata Zbigniewa.

ocenił(a) serial na 8
emka98

A Zbigniew nie był przypadkiem bratem żony Marka ? Ale zgadzam się Marcin jest adoptowany,była o tym mowa gdy Iga spotkała się przypadkowo z matką Marcina,jak i potem w którymś odcinku w rozmowie Igi i Marcina . Więc tu sprawa jest jak najbardziej jasna . :) Rodzice Marcina zginęli w wypadku samochodowym który spowodował pijany kierowca .

Co do Doroty/Kasjerki to osobiście nie zauważyłem tego że to ta sama aktorka,ale nawet jeśli tak to w serialach nie jest to żadna nowość . Niejednokrotnie aktor który grał w serialu jakąś role wraca ( oczywiście po jakimś czasie ) w innej . Najbardziej to widać po statystach,ale często dotyczy to też bardziej istotnych ról .

ocenił(a) serial na 10
Cobros

Właściwie to tylko Marek, brat Zbigniewa adoptował Marcina, Renata tego nie zrobiła. To wszystko wyszło podczas kłótni Renaty i Marka w gabinecie Laury, gdy uzgadniali podział majątku, bo Renata wniosła sprawę o rozwód, ale wycofała, dla dobra Marcina. Oprócz Doroty również Grzegorz już się pojawił w 2 serii, jako chłopach zaczepiający Karolinę kuzynkę Marcina. Teraz gra chłopaka z Ośrodka w którym Iga pracuje.

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

"Oprócz Doroty również Grzegorz już się pojawił w 2 serii, jako chłopach zaczepiający Karolinę kuzynkę Marcina. Teraz gra chłopaka z Ośrodka w którym Iga pracuje.
odpowiedz. "

Wcale nie powiedziane że to nie jest ta sama postać . :)

Cobros

Wziąwszy pod uwagę autobusowe "maniery", jest bardzo prawdopodobne, że to jeden i ten sam Grześ;-))

ocenił(a) serial na 10
emka98

Być może, ale mnie to nie przeszkadza, że raz na chwilę ktoś tam już wystąpił. Uwielbiam ten serial!

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Swoją drogą ciekawi mnie kim byli rodzice Marcina o Zbigniewie wiemy że nie był prawnikiem,a o jego żonie matce Marcina nic .

ocenił(a) serial na 7
Cobros

To jest ta sama postać- Grzesiek sam się przyznał w 10 odcinku ;)