Po obejrzeniu pierwszego odcinka ,choć nie wiem jak będzie dalej ,uważam to za jeden z najlepszych premier serialowych od lat. Tak na prawdę nie mam nic do zarzucenia ,fajny scenariusz,świetna gra aktorska głównie dzięki Kulig,zabawne dialogi,fajna realizacja.Oby tylko kolejne odcinki były równie dobre i oglądalność gdyż pora nie jest łatwa,świetny serial;)
Zapowiada się ciekawa fabuła, Kulig jak wszędzie gra świetnie, inni dają radę, Domagała pokazuje, że komedia to jego żywioł :D
Odcinki mogły być krótsze, jak np. w "Wszystko przed nami", ale ujdzie.
Szkoda, że znów Warszawa i wszyscy piękni i młodzi, świetnie ubrani :P, nudne to się robi....
Pierwszy odcinek intryguje i zaciekawia tym, co może być dalej.
Konkluzja: czekam na następny odcinek.
PS
Serial jest komediowy, więc przerysowanie postaci i fabuły NIE DZIWI ;)
Znów osią serialu są prawnicy -_-, eh ale przynajmniej to nie chodzące ideały :P
Dokladnie, bo w Prawie Agaty działało mi to trochę na nerwy i skończyłam oglądać po pierwszym sezonie.
Nawet te dzieciaki fajnie grają , scena gdzie była mowa o dwóch ojcach świetna , z resztą mieszkanie , były mąż jego dziunia też realistyczne , do tego Call center , na plus:)
Może faktycznie, ale przynajmniej miała zawsze modna dzinsowa spódniczkę, wiec po części ja rozgrzeszam ;D
Nie znam się za bardzo , ale w call centrum się dużo nie zarabia , a to żółte wdzianko wyglądało na drogie:)
Może dorwala w ciucholandzie :p albo to ciuszek z czasów gdy lepiej się jej wiodło. Nie no żartuje, mogli faktycznie dac jej zwykły sweterek.
przyjemnie się go oglądało a jak polski serial tak się ogląda to już jest dużo :)
Spoko całkiem sympatyczny.Mi tylko jedna rzecz baardz.o przeszkadzała...obecność K.Zielińskiej.
Nie zgadzam się że ten serial jest dobry bardzo przypomina tvn-owskie produkcje, w komediach robi się coś więcej niż tylko taką płytka fabułę, dialogi też nie stoją na najwyższym poziomie, najlepszy serial wyprodukowany przez TVP to dużo lat wstecz pt. Zaginiona a ten serial nie ma wielkiej przyszłości choć to zależy od oglądalności i od was czy będziecie go oglądać. Mi bardzo przypomina serial z tvn-u pt. "Julia"
Prosiłabym nie porównywać DRAMATU do KOMEDII.
Inny format, inny target, inny humor/brak takowego. ;)
http://niezbytkreatywnie.blog.onet.pl/2014/09/07/o-mnie-sie-nie-martw-odcinek-1/