PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw
miluniania

Po obejrzeniu pierwszego odcinka ,choć nie wiem jak będzie dalej ,uważam to za jeden z najlepszych premier serialowych od lat. Tak na prawdę nie mam nic do zarzucenia ,fajny scenariusz,świetna gra aktorska głównie dzięki Kulig,zabawne dialogi,fajna realizacja.Oby tylko kolejne odcinki były równie dobre i oglądalność gdyż pora nie jest łatwa,świetny serial;)

wiatriwoda

Mnie się podoba. Zabawny, przyjemny serial. Naprawde miło mi się oglądało.

cocco03

Zapowiada się ciekawa fabuła, Kulig jak wszędzie gra świetnie, inni dają radę, Domagała pokazuje, że komedia to jego żywioł :D
Odcinki mogły być krótsze, jak np. w "Wszystko przed nami", ale ujdzie.
Szkoda, że znów Warszawa i wszyscy piękni i młodzi, świetnie ubrani :P, nudne to się robi....
Pierwszy odcinek intryguje i zaciekawia tym, co może być dalej.
Konkluzja: czekam na następny odcinek.

pixi222

Właśnie Warszawa...to naprawdę juz męczy. Jednak mimo tego serial fajnie się zapowiada.

cocco03

PS
Serial jest komediowy, więc przerysowanie postaci i fabuły NIE DZIWI ;)
Znów osią serialu są prawnicy -_-, eh ale przynajmniej to nie chodzące ideały :P

pixi222

Dokladnie, bo w Prawie Agaty działało mi to trochę na nerwy i skończyłam oglądać po pierwszym sezonie.

wiatriwoda

Nawet te dzieciaki fajnie grają , scena gdzie była mowa o dwóch ojcach świetna , z resztą mieszkanie , były mąż jego dziunia też realistyczne , do tego Call center , na plus:)

wiatriwoda

I to duży plus. Gdyby pokazali ich w apartamencie to bym od razu wyłączyła;)

cocco03

Ale trochę ją za bardzo w markowe ciuchy ubrali:)

wiatriwoda

Może faktycznie, ale przynajmniej miała zawsze modna dzinsowa spódniczkę, wiec po części ja rozgrzeszam ;D

cocco03

Nie znam się za bardzo , ale w call centrum się dużo nie zarabia , a to żółte wdzianko wyglądało na drogie:)

wiatriwoda

Może dorwala w ciucholandzie :p albo to ciuszek z czasów gdy lepiej się jej wiodło. Nie no żartuje, mogli faktycznie dac jej zwykły sweterek.

cocco03

Ale czepiamy się takiego głupstwa bo reszta super jak dla mnie:)

wiatriwoda

Jednak ma dużo tych ładnych i wyglądających na drogie żakiecikow. Co odcinek inny kolor.

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

przyjemnie się go oglądało a jak polski serial tak się ogląda to już jest dużo :)

użytkownik usunięty
miluniania

Spoko całkiem sympatyczny.Mi tylko jedna rzecz baardz.o przeszkadzała...obecność K.Zielińskiej.

To prawda , nie dodała nic serialowi , ale może nie będzie w każdym odcinku:)

Widzę, że nie tylko ja mam z jej osobą i "aktorstwem" problem :P ;)

Tez mnie ona drażni. Mogli kogoś innego dac do tej roli.

miluniania

Nie zgadzam się że ten serial jest dobry bardzo przypomina tvn-owskie produkcje, w komediach robi się coś więcej niż tylko taką płytka fabułę, dialogi też nie stoją na najwyższym poziomie, najlepszy serial wyprodukowany przez TVP to dużo lat wstecz pt. Zaginiona a ten serial nie ma wielkiej przyszłości choć to zależy od oglądalności i od was czy będziecie go oglądać. Mi bardzo przypomina serial z tvn-u pt. "Julia"

przemek14_1096

Prosiłabym nie porównywać DRAMATU do KOMEDII.
Inny format, inny target, inny humor/brak takowego. ;)

ocenił(a) serial na 8
miluniania

http://niezbytkreatywnie.blog.onet.pl/2014/09/07/o-mnie-sie-nie-martw-odcinek-1/

miluniania

scenariusz na poziomie programów z tańczącymi celebrytami.