7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18118
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Pierwsze newsy już są ;
-Iga nie będzie miała łatwo z ojcem Marcina, który będzie wielbil Aśkę,
-Krzysiu szuka nowej pracy
-Napięcia między Iga, a Ewą, Ewa będzie miała za złe, że Iga nie widzi jej problemów,
- I najważniejsze SIOSTRA IGI POJAWI SIE W SERIALU
Co z Iga i Marcinem? Jeszcze cichosza ;)
Ale coś czuję, że będzie naprawdę ciekawie, coś mi się wydaje, ze Iga będzie walczyć z siostrą o Marcina. Swoją drogą, siostrę Igi zagra aktorka, która już miała swój debiut w tym serialu. (s.1.odc.1) -kobieta pracująca w banku
Wrzucajcie tutaj swoje newsy, które uda wam się znaleźć ;)))

ocenił(a) serial na 10
FP31998

No chyba Iga nie będzie musiała walczyć z siostrą o Marcina, raczej może siostra będzie próbować zawalczyć z Igą ale jest bez szans bo mecenas kocha Igę, a scenarzystki pomysłowe, inteligentne i dowcipne zadbają by nie było "mielonego : sezon 1 plus 2; odgrzewanego" w smaku amerykańskim obu półkul....
Nie tylko mam nadzieję ale wierzę w panie.
Niech sobie zawalczy o "Krzysztofa", sugeruję wygraną i tatuś Oliwki zostanie w rodzinie.

ocenił(a) serial na 4
wiseacre

a może siostra Igi pomoże jej w metamorfozie? mogłyby pójść na jakieś mega zakupy, do fryzjera, kosmetyczki itd. Jak Iga będzie z Marcinem to będzie mogła sobie pozwolić na odrobinę przyjemności przecież, a pan mecenas raczej nie będzie niezadowolony z tego powodu.

ocenił(a) serial na 8
FP31998

Mnie na razie niepokoi ten wątek siostry Igi.
W drugiej serii była Karolinka, która uciekła z domu do Marcina.
Teraz ma być siostra Igi, która ucieknie do Igi?
Żeby to się nie okazało zbyt podobne.

ocenił(a) serial na 10
MagdaA_fw

Siostra Igi nie będzie z nią rywalizować o Marcina. Jest młodsza, bez doświadczenia, przyjechała poznać "lepszy świat", zabawić się. Ale Iga i Marcin skierują ją na właściwą drogę, czyli studia. Ciekawi mnie dlaczego ojciec Marcina będzie faworyzował Aśkę? Żeby dokopać Marcinowi, czy może dlatego, że Asia będzie w"rozsypce", gdy dowie się o żonie Adama. A on zastąpi jej ojca, pocieszy. Kibicuje Idze i Marcinowi, oraz Asi i Adamowi. Dlatego nie chciałabym aby senior Kaszuba popsuł coś między nimi. Obie pary są wyjątkowe i zasłużyły na szczęście. A mamę Marcina mogłaby zagrać Katarzyna Gniewkowska. Bardzo mi się podobała jej rola w "Czasie honoru"

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Ten sezon zapowiada się bardzo rodzinnie...
Mama Marcina...
Być może rodzice Igi...
Babcia Helenki...czyli mama Filipa
Mama Krzysztofa...

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Moim zdaniem faworyzowanie Asi jest oczywiste. Ojciec Marcina to babiarz, więc piękna Asia od razu stanie się jego ulubienicą.

A skąd wiesz o żonie Adama?

ocenił(a) serial na 10
MagdaA_fw

Przeczytałam wpis pt"Sezon 3 spekulacje, teorie z dnia 3 czerwca 2015". Tam jest podana informacja o tym, że Adam ma żonę i nawet Marcin o tym nie wiedział.

ocenił(a) serial na 10
MagdaA_fw

Wg mnie to ojciec Marcina nie śmiałby startować do Asi jako córki swojego wspólnika.