Pierwsze newsy już są ;
-Iga nie będzie miała łatwo z ojcem Marcina, który będzie wielbil Aśkę,
-Krzysiu szuka nowej pracy
-Napięcia między Iga, a Ewą, Ewa będzie miała za złe, że Iga nie widzi jej problemów,
- I najważniejsze SIOSTRA IGI POJAWI SIE W SERIALU
Co z Iga i Marcinem? Jeszcze cichosza ;)
Ale coś czuję, że będzie naprawdę ciekawie, coś mi się wydaje, ze Iga będzie walczyć z siostrą o Marcina. Swoją drogą, siostrę Igi zagra aktorka, która już miała swój debiut w tym serialu. (s.1.odc.1) -kobieta pracująca w banku
Wrzucajcie tutaj swoje newsy, które uda wam się znaleźć ;)))
No chyba Iga nie będzie musiała walczyć z siostrą o Marcina, raczej może siostra będzie próbować zawalczyć z Igą ale jest bez szans bo mecenas kocha Igę, a scenarzystki pomysłowe, inteligentne i dowcipne zadbają by nie było "mielonego : sezon 1 plus 2; odgrzewanego" w smaku amerykańskim obu półkul....
Nie tylko mam nadzieję ale wierzę w panie.
Niech sobie zawalczy o "Krzysztofa", sugeruję wygraną i tatuś Oliwki zostanie w rodzinie.
a może siostra Igi pomoże jej w metamorfozie? mogłyby pójść na jakieś mega zakupy, do fryzjera, kosmetyczki itd. Jak Iga będzie z Marcinem to będzie mogła sobie pozwolić na odrobinę przyjemności przecież, a pan mecenas raczej nie będzie niezadowolony z tego powodu.
Mnie na razie niepokoi ten wątek siostry Igi.
W drugiej serii była Karolinka, która uciekła z domu do Marcina.
Teraz ma być siostra Igi, która ucieknie do Igi?
Żeby to się nie okazało zbyt podobne.
Siostra Igi nie będzie z nią rywalizować o Marcina. Jest młodsza, bez doświadczenia, przyjechała poznać "lepszy świat", zabawić się. Ale Iga i Marcin skierują ją na właściwą drogę, czyli studia. Ciekawi mnie dlaczego ojciec Marcina będzie faworyzował Aśkę? Żeby dokopać Marcinowi, czy może dlatego, że Asia będzie w"rozsypce", gdy dowie się o żonie Adama. A on zastąpi jej ojca, pocieszy. Kibicuje Idze i Marcinowi, oraz Asi i Adamowi. Dlatego nie chciałabym aby senior Kaszuba popsuł coś między nimi. Obie pary są wyjątkowe i zasłużyły na szczęście. A mamę Marcina mogłaby zagrać Katarzyna Gniewkowska. Bardzo mi się podobała jej rola w "Czasie honoru"
Ten sezon zapowiada się bardzo rodzinnie...
Mama Marcina...
Być może rodzice Igi...
Babcia Helenki...czyli mama Filipa
Mama Krzysztofa...
Moim zdaniem faworyzowanie Asi jest oczywiste. Ojciec Marcina to babiarz, więc piękna Asia od razu stanie się jego ulubienicą.
A skąd wiesz o żonie Adama?
Przeczytałam wpis pt"Sezon 3 spekulacje, teorie z dnia 3 czerwca 2015". Tam jest podana informacja o tym, że Adam ma żonę i nawet Marcin o tym nie wiedział.