PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Telekamery

ocenił(a) serial na 8

Nasz serial i Joasia Kulig dostali nominację. Fajnie by było jak by pomimo silnej konkurencji dostali dużo głosów. Myślę, że to by pokazało, że warto stawiać na ten serial i kręcić kolejne sezony. Jakby wygrali to może i Stefan doczekał by się nominacji w przyszłym roku.
Żeby zagłosować na serial: Wyślij SMS o treści
TK.C1 na numer 7265

A żeby wesprzeć Joannę Kulig: Wyślij SMS o treści
TK.A2 na numer 7265

Lipa88_2

super,ale rzeczywiście konkurencja.. i w tym roku znowu będzie transmisja w TVP 2

ocenił(a) serial na 8
ola_s

Dorwałam komórki wszystkich domowników i wsparłam naszych w sumie będzie 5 głosów.

ocenił(a) serial na 8
Lipa88_2

Pojawiło się w dyskusji kilka nowych osób więc przypominam o telekamerach. Z ranczem pewnie nie uda się wygrać ale myślę, że Prawo Agaty i Przyjaciółki są do pokonania.

Lipa88_2

no, ja już zagłosowałam na Joannę i serial :) ... a nigdy tego nie robiłam...co się ze mną dzieje ;)

ocenił(a) serial na 8
ola_s

ja też nigdy nie głosowałam ale myślę że OMSNM zasługuje na głosy

Lipa88_2

uwaga ! dzisiaj o 21.40 retransmisja gali telekamer w tvp2 :D

ola_s

wiemy, wiemy i oglądać będziemy. Ja wysłałam nawet smsa na serial. Poraz pierwszy w życiu :). Ciekawe gdzie mamy większe szanse: w kategorii aktorka czy serial? Będzie występować też nominowana Margaret. Czyli całe OMSNM.

ocenił(a) serial na 9
loka12

Wow, mamy drugie miejsce ;) Ja osobiście Rancza bardzo nie lubię, no ale cóż...inni tak wybrali. Mimo to super, że O mnie się nie martw wygrało z Prawo Agaty, nie spodziewałam się ;)

ocenił(a) serial na 8
ola_s

No niestety się nie udało ,ale II miejsce to i tak bardzo duży sukces co jak co w tak w krótkim czasie zdobyć sympatię widzów to świadczy o tym jaki serial jest świetny za rok będzie pierwsze miejsce ,a III seria to tylko kwestia czasu ;)

Kinomaniaczka_95

tak ,racja gratulacje :)
szok, że wygrała ta Barbara, ale cóż widocznie oglądalność górą..co nie przekłada się na poziom , ehhh

ola_s

To, że wygrała Kurdej - Szatan to jakieś nieporozumienie. Fajne zdjęcie w holu Stefana i Maciag, która ma bardzo ładne nogi. Do Marcina pasuje wizualnie i Iga i Aśka i Ewa. Taki to uniwersalny facet :) A może to stąd że one wszystkie też są atrakcyjne?