PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

To wprost niepojete..

użytkownik usunięty

jak Katarzyna Ankudowicz godzi sie na to zeby grac niedorozwinietego,nieobliczalnego matola?Ile oni jej placa zeby warto bylo pozostac w swiadomosci widzow meczacym kawalem przyglupa?Ja rozumiem,ze w serialach zdarzaja sie jakies obsuwy w scenariuszu,jakies dziwne postawy czy sploty akcji a bohaterowie miewaja rozne okresy...ale na Boga jedynego...sekretarka Marta to postac,ktora obraza kobiety.W naturze taki konglomerat kretynstwa nigdy nie wystepuje w jednym osobniku.

ocenił(a) serial na 8

"jak Katarzyna Ankudowicz godzi sie na to zeby grac niedorozwinietego,nieobliczalnego matola?Il"

Może dlatego że ma dystans w odróżnieniu od ciebie jak widzę ?

" zeby warto bylo pozostac w swiadomosci widzow meczacym kawalem przyglupa? "

Mów za siebie proszę bo ja się do tego grona nie zaliczam .

" ale na Boga jedynego...sekretarka Marta to postac,ktora obraza kobiety "

W jakim sensie obraża kobiety ? Sorry ale trochę mi to zalatuje pseudo feminizmem .

A teraz może ja coś powiem . Marta jest dość specyficzną postacią i czasem potrafi nieźle wpienić ( jak wszyscy w tym serialu ) ale osobiście nigdy bym jej nie nazwał przygłupem . Może nie grzeszy inteligencją ponadprzeciętną ale bez przesady a jeśli uważasz że jest inaczej i wszystkie kobiety zwykle są ponad przeciętnie inteligentne i nie spotkałaś nigdy osoby o takim "konglomeracie kretynizmów " to powiem tylko że niezwykle mało jeszcze widziałaś chyba w życiu .

użytkownik usunięty
Cobros

"moze nie grzeszy inteligencja ponadprzecietna"??? Po tym tekscie to ja juz wiem,ze i ty nie grzeszysz.A fakt,ze ty bys "osobiscie nie nazwal" znaczy tyle co i nic i malo mnie obchodzi.Nazywaj sobie co i jak chcesz.Z toba i tak nie ma po co dyskutowac.

ocenił(a) serial na 8

Widocznie z toba tez nie bo ty szukasz jedynie takich dyskutantow ktorzy potwierdza twoje myslenie .A to nie jest dyskusja ! A twoje osobiste wycieczki tylko to potwierdzaja . Skoro cie nie obchodzi co inni mysla po co zmarnowalas czas na pisanie na forum publicznym ?

użytkownik usunięty
Cobros

ty sie zajmij swoim czasem, cwiercinteligencie...nie pojmuje jak moglo ci przyjsc do glowy,ze ja chcialabym dyskutowac z kazdym kretynem bo to "forum publiczne"...wiec spadaj i nie pisz mi tu tych swoich pseudomadrosci...