7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18118
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Uwielbiam serial, mega zabawny i świetni aktorzy ale jak w każdym zdarzają się wpadki :)

Nie wiem czy zwróciliście uwagę ale w ostatnim albo przedostatnim odcinku Marcin dostał smsa od Gadomskiej o tresci "pszepraszam (...)" myślicie ze to specjalnie?
Inną wpadką uważam ślub Beaty z ojcem Joanny- dlaczego jedyni goście weselni to ludzie z pracy? Dodatkowo od Beaty nie było nikogo, żadnej rodziny czy znajomych, troche to absurdalne wg mnie ;) I świadkiem była osoba której para młoda praktycznie nie znała (Adam nawet nie był jeszcze chłopakiem Asi).

Zwróciliscie uwagę na inne wpadki/absurdy?

ocenił(a) serial na 10
paczi88

ja w 1 serii zauważyłam, że dostawali smsy Iga, Marcin, Asia, etc.. wszyscy od jednego numeru - inna była nazwa kontaktu, ale numer był ten sam ;)

ocenił(a) serial na 8
paczi88

W 12 odc. 2 serii znikająca Iga... pod sala rozpraw czekała na rozmowę z Marcinem a on w tym czasie rozmawiał z żoną taksówkarza.

paczi88

W 1 odcinku pierwszej serii dzień w którym Iga miała rozprawę w sądzie Asia dzwoni do Marcina a na jego telefonie mamy datę 6 lipca - niedziela sądy chyba w niedziele nie pracują, w drugim odcinku Iga dostaje wezwanie od prokuratora za pobicie Krzysztofa i jest data spotkania ustalona na 16 czerwca, pismo wysłane 6 czerwca więc cofamy się o miesiąc :p.

kacha_87

Nie jestem pewna ale czy w ostatnim odcinku w ostatniej scenie Iga nie była już bez gipsu?