Jestem po 9 odcinku...
Jestem roztrzęsiona
MARCIN PRZEŚPIJ SIĘ Z MAGDĄ...
W 9 odcinku na koniec zacznie całowac się z Magdą i wejda razem do pokoju
Cała się trzęse ze złości i z bolu, prawie płacze...naprawdę
Jesli ktoś ma słabe nerwy, lepiej nie oglądać...
Marcin okazal się zimnym dupkiem, oczy Igi jak perełki od łez...jedyny plus to znowu Krzysiek
I nagle Marcin taki troskliwy, że hej...
'' Iga, podwiozę Cię, przecież nie będziesz szła z mokra głową''
Ostatnia przysluga bla bla bla
Ale w tym hotelu to przesadził..
Iga : Jak jesteście razem, to powiedz mi to prosto w oczy!
Marcin : TAK, jesteśmy razem !
Mam dość....
Wymiękam...
I ten tekst Marcina na końcu pod drzwiami do Magdy
'' Nie chcę drinka
Nie chcę tez gadać ''
Wiadomo, że chodziło tylko i wylacznie o seks, ale tak STRASZNIE szkoda mi Igi,tak, że pogrążam się w bólu i oświadczam żałobę narodową...
Teraz chętnie chciałabym żeby Marcin dostał za krzywdzenie Igi
No co to za IDIOTA?!
Przeciez po tym tekście '' jestes dla mnie ważny(...) '' i teraz po tym " Jak jesteście razem (..)'' powinien się kapnąć, że go kocha, no zaraz wylecę w kosmos...
Pomocy, bo zwariuję
Ja bylam tak roztrzęsiona, że nie mogłam pisac na klawiaturze w telefonie, tak trzęsły mi się ręce
Jesli masz słabe nerwy, to lepiej weź jakies leki uspokajające przed
Ja już pije mięte, bo nie mogłam funkcjonować normalnie, chyba za bardzo przezywam, ale nie tak to sobie wyobrażałam, nie tak..
Liczyłam, że to ona go zaciagnie do łózka, to by było wytłumaczenie jakies, albo że chociaz będzie pijany czy coś, a tu NIC
Powiem tak: ZADEN serial jak dotąd, nie wciągnął mnie tak, jak ten. Nie oglądam juz nic w TV, bo wszystko denne i puste, powtarzalne i banalne. Tutaj emocje siegaja zenitu, a przy tym jest komediowo, zabawnie. 8 odc. tez dopiero przede mną, a z komentarzy wynika, ze to pikus w porownaniu z 9... Chyba od razu zaparze sobie melise...
Oj uwierz, że psikus....
Ja oprócz "O mnie się nie martw" i "Na sygnale"nie oglądam nic, bo wszytko jest takie przewidywalne...
Ale ja to trochę widzę tak, że właśnie to, że Marcin poszedł z Magdą do łóżka, świadczy o tym, że on nie liczy się za bardzo z jej uczuciami, nie żywi do niej głębszych uczuć, przespał się z nią tylko po to żeby wyładować jakoś te intensywne emocje i uczucia po kłótni z Igą, typowo męskie zachowanie i próba odreagowania właśnie w ten sposób. Idze czegoś takiego by nie zrobił, po tamtym spotkaniu z lekarzem, owszem przyszedł do Igi, rzucił się na nią i pocałował, ale potem właśnie z nią rozmawiał, nie powiedział tak, że nie chce ani rozmawiać ani napić się kawy, tylko jedna rzecz mi w głowie. On musi zrozumieć, co czuje do Igi, ona też do końca nie zauważa, jak on się o nią martwi i że mu zależy. Cóż, no, miłość, miłość...
Dokładnie, Marcin zachował sie jak typowy facet ale z drugiej strony to ja bym jednak go trochę broniła no ile można wytrzymać ciągłych pretensji ze strony Igi....
Też go trochę rozumiem...Bo ani jedno ani drugie, nie ma pojęcia o tej intrydze Gadomskiej, nie wiedzą, że ona to robi specjalnie, te wszystkie niedopowiedzenia, niewyjaśnione sytuacje, biorą się właśnie z winy tej całej Magdy, a to one budzą kłótnie między Igą i Marcinem. Także jakby nie patrzeć oni oboje są w pewnym sensie poszkodowani...Na razie gorzej ma Iga, ale Marcin wkrótce to też dotkliwiej odczuje...
Zawsze będę po stronie Igi, bo tak naprawdę Kaszuba mecenas od poczatku wysyła sprzeczne sygnaly, a Iga "czystej karty nie ma' i sparzyc się kolejny raz nie chce. I wcale się jej nie dziwie, ze zachowuje się trochę nieracjonalnie... Myślę, ze jeszcze dużo wody uplynie, zanim wydarzy się cos przełomowego, chociaż nie chciałabym, żeby za chwile pokazywali Ige jak się pakuje na pocieszenie w nowy związek...
Nie tylko Ty mu życzysz, oj nie tylko
No zrobiła mu ta Magda sieczke z mózgu i tyle
No jakby wyparował...wgl nie myśli
Dobra, wiem, że np. Igi by nie wykorzystał ani nic, bo ma takie dobre serduszko ( sarkazm)i chciało mu sie kobiety, do Asi tez przeciez podbijał , no ale szczerze, to zachował się jak świnia
Oj panie mecenasie..nie ładnie, nie ładnie
Dziewczyny, jestem w szoku!!! Naprawdę?! Z Magdą?! Faceci to podłe dranie! Co do Marcina ... brak słów...
Tak wgl jestem ciekawa jaką będzie ich relacją w pracy
Nie wyobrażam sobie tego...
Pewnie będą się mijać :/
Jedyne co mnie uszczęśliwia, że jeszcze, a właściwie aż 3 odcinki ( bez 8 i 9 ) i zauroczenie pęknie jak bańka mydlana ..bum
Nie wiadomo, czy będą jakieś relacje w pracy, bo Iga chyba raczej z noga w gipsie do pracy nie wróci tak szybko...?
Racja, z tego wszystkiego zapomniałam o gipsie...
Ciekawe jak to się wszystko ułoży...
Jeszcze ten gips,może to ich zbliży ?
Przecież nie mogą tak się cały czas oddalać od siebie, choć wątpię, że teraz do 12 odcinka będzie inaczej...
Odcinek naprawdę ciekawy i trzymający do końca w napięciu, widać było tę chemię między Igą a Marcinem.Dwa razy mi szczena opadła; Jak Marcin potwierdził, że jest z Magdą i gdy zobaczyłam Marcina, który całuje Magdę, Tego się nie spodziewałam...A ostatnia scena Igi, kiedy chodziła bezradnie po tym moście ze łzami w oczach była MEGA smutna.Myślałam, że mi serce pęknie...;(
Oczywiście Krzychu i Pani Irenka rewelacyjni :))) Zazdrość Pani Irenki haha :) Albo zdziwienie Krzycha na wygląd Igi wychodzącej od Ewy.Swoją drogą Pięknie wyglądała i wyjaśniło się skąd miała sukienkę na ślub.Widać było, że Iga zrobiła na Krzyśkowi wrażanie, był zachwycony. Ale po chwili dotarło do niego,że Iga stroi się dla Kaszuby Mecenasa.Strasznie się oburzył i powiedział Idze "A w tych pastelach wyglądasz jak świnka PEPA" hahahaha jak on to wypalił to ja się po prostu zapowietrzałam ze śmiechu.On to jest jednak niezawodny :))) Kurcze jeszcze tylko 4 odcinki do końca,ale jestem niecierpliwa :)))