szczerze mówiąc na początku w ogóle nie zainteresowałam się tym filmem, bo myślałam, ze to
będzie kolejna chała TVP! Ależ sie zdziwiłam kiedy z nudów obejrzałam jeden z odcinków:D od tej
pory jest to jedyny serial jaki oglądam. Fajna wesoła historia, przystojni aktorzy, śliczne aktorki -
ogólnie taki miły dla oka serial:)
no, ja miałam tak samo ...zaczęłam oglądać od 7 odc i ...mnie wciągnęło ;P...nadrobiłam pozostałe odc w necie i oglądam z wyprzedzeniem ( z ciekawości ...a dawno tak nie robiłam, ostatnio przy 'Czasie honoru') ...najbardziej podoba mi się postać Igi ( i Joanna Kulig w tej roli...np scena pocałunku, bardzo piękna...Asi tak Marcin nie całuje ,hi,hi) i w ogóle...
Miły dla oka na pewno, ale też nawet dość zabawny i z jakimś pomysłem - czego chcieć więcej od serialu w tv :) Naprawdę przyjemnie się to ogląda.
Tez tak myślałam, ale na dłużej przyciągneły mnie naprawdę zabawne sceny, wariacka rola Kulig i postać Krzysztofa, który rozbawia całym sobą jak tylko się pojawia na ekranie :D
Czytałam gdzieś w necie, że serial okazał się tak dużym sukcesem, że na wiosnę ma być drugi sezon:)
fajnie bo naprawdę jak na polskie produkcje serialowe to całkiem dobry serial, oprócz O mnie się nie martw, oglądam jeszcze Czas Honoru(tam też Pawłowski fajnie zagrał)
tylko mam nadzieje, że nie zrobi się z tego opera mydlana w stylu "Prawo Agaty" bo na początku też było fajne, a później już przekombinowane.
Serial faktycznie jest bardzo przyjemny :) Też z początku nie oglądałam, ale zaczęłam i powiem szczerze, że trochę mnie wciągnął.
Zgadzam się z aguska z tobą serial jest bardzo przyjemny. znakomite role Joanny Krupy jak i Stefana Pawłowskiego.
Serial oglądam od 1 odcinka szkoda że tylko 10 ich nakręcili w pierwszej serii.
Na 2gą serię niestety trzeba będzie poczekac do Wiosny.
Serial jest super i szkoda, że to koniec 1 serii.. Uwielbiam Stefana Pawłowskiego !!!
No ja też go lubię bardzo pozytywną ma rolę. Zawsze uśmiechnięty i opanowany.
Coś mi się wydaje że z czasem zwiąże się z Igą.
Też chciałbym aby Iga i Marcin byli razem. Nie ukrywając Joanna też pasuje do Marcina i jest też bardzo atrakcyjną kobietą.
No ale co będzie To będzie przekonamy się Wiosną.
Masz rację, ale do k*** nędzy niech mi ktoś wytłumaczy fenomen Krzysztofa ! Rozumiem prostolinijny facet, ale żeby od razu robić z niego idiotę? Przecież jego wypowiedzi są na żenującym poziomie...
oglądałam w "pytaniu na śniadanie" wywiad i z Krzysztofem chodziło ponoć o to, że to miał być "mąż-pijak-menel" bez perspektyw i chęci zmiany na lepsze, dopiero jak wzięli do tej roli Pawła Domagałę to on wprowadził bardziej komediowy wątek do tej postaci.