PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=868050}

O północy w Pera Palace

Pera Palas'ta Gece Yarısı
2022 -
7,3 898  ocen
7,3 10 1 898
O północy w Pera Palace
powrót do forum serialu O północy w Pera Palace

Mam pytanko, czy ktoś z Was może napisać mi o co chodzi w tym zakończeniu sezonu? Jakie w ogóle jest zakończenie sezonu. Kto jest na tym zdjęciu, które jest przy niemowlęciu znalezionym w pokoju/Esrze?

k63

Na fotografii jest madame Eleni z dzieckiem na rękach (madame Eleni to kobieta, która wynajmowała pokoje na piętrze w klubie, gdzie zamieszkała Esra; postać ta grana jest przez Nergis Öztürk). Jeśli chodzi o wyjaśnienie zakończenia sezonu, to na zagranicznych stronach można znaleźć wiele teorii, ale wszystko to tylko domysły. Ostatni odcinek chyba każdego z nas pozostawił z masą pytań, ale wszystko na pewno wyjaśni się w drugim sezonie.

ocenił(a) serial na 7
Kaja_352

O, dopiero zobaczyłam Twoją odpowiedź. Serial dla mnie super, ale to zakończenie zrobiło mi taki mętlik w głowie, że już kompletnie nie wiedziałam o co tu chodzi. :D

k63

A ja mam pytanie, o co chodzi z matką Georga? Dlaczego z jej powodu George nienawidzi Turków?

ocenił(a) serial na 7
Magdalini

Oj, musiałabym obejrzeć znowu serial, bo teraz po takim czasie już nie pamiętam :D Ale może ktoś inny pomoże.