Nie wiem jak wy ale ja tam kibicuję Obcemu. Hey Alien - kill 'Em All !! :)
RZYGAĆ mi się chce jak widzę to zlewaczałe dno w większości obecnych produkcji ciężko bez wulgaryzmów ująć to w słowa kojarzy mi się z bolszewicką zarazą (która nie powinna mieć praw człowieka) na naszych ziemiach której po roku 89 nie wymordowaliśmy w Polsce. Armii sowieckiej tkwiącej w naszym kraju i gnijącej w nim po dziś dzień ze swoimi dziećmi mentalnością oraz zakłamaną propagandą pokroju holand przepełnioną od zawsze podwójnymi standardami.
RZYGAĆ mi się chce jak widzę to sprawaczale dno moralne i wasze radykalne wysrywy pod każdym filmem i w 80% treści w internecie. Czekam na 2027 aż konfopis uzyska samodzielną władzę i po wywaleniu z tej złej unii, "pokaże" jak powinno się rozwijać państwo xd Może wtedy w końcu coś do was dotrze szury naukowe i sami odbierzecie sobie prawa człowieka.
Do was już nic nie dotrze lewusy. A szury naukowe to "odkryły" 56 płci. Cały zachód płaci i płacze za to wasze "kufno" a kasa kiedyś się skończy wtedy Ahmedy z Putinem zagonią was do roboty. Pomijam już że to nie MY mamy problem z dostosowaniem się tylko wy - z narzucaniem swojej chorej ideologii bez względu na wolę ludzi. A może by się zapytać czy ludzie chcę ? Tak że taka sytuacja a ty morda w kubeł i nie hamrotaj mi tu.
"A szury naukowe to "odkryły" 56 płci."
I że biologiczny mężczyzna może urodzić dziecko oraz że w związkach jednopłciowych rodzi się więcej dzieci:D
Przecież ani PIS ani Konfa nie chcą wychodzić z unii skąd takie treści bo jak na razie to robisz z siebie tęczowego debila. Pis nie ma takiej (nie wiem czemu wymieniasz pis pisząc o prawicy nie byli i nie są prawicą nie różnią się za wiele od po) narracji , natomiast konfa wielokrotnie wypowiadała się że to jest ostateczność i to nie oni o tym będą decydować i maglowany jest ten temat od dobrych 4 lat tak więc skąd ta kretyńska teza ? Aha i co do wypowiedzi ŚWIAT CAŁY ŚWIAT cała planeta ma gdzieś co ty myślisz na całej planecie wszyscy maja już dość lewicowych liberałów nie zrobiliście NIC dobrego swoją tęczową zarazą tak że jak już ustalisz swój konstrukt społeczny i wyprzesz z siebie absolutnie wszystkie statystyki oraz matematykę to pomyśl czy świat znajduje chociaż jeden pozytyw by ciebie/was szanować bo poki co jesteście złem tego świata i najgorszy syf na naszej planecie z izraelem włącznie wynika z waszych politycznych zapędów. Ty sobie najwyraźniej sprawy nie zdajesz że zarówno Trump w stanach jak i Nawrocki w Polsce to jest kontr reakcja na waszą najgorszą politykę byliście tak żenująco beznadziejni że wybiorą wszystko byle tylko nie was. Po dziś dzień ślepi idioci nawołują że trzaskowski przegrał bo go za mało w tv pokazywali... trzaskowski przegrał bo jest lewicowym liberałem ze stajni sorosa i dla świata każdy inny jest więcej wart.
Była szansa w 93r ujawnić śmieci komunistyczne to twój tusk protestował najgłośniej. Mogliśmy wymordować anty Polskie śmiecie i działaczy na rzecz obcych narodów robiących to tak w tedy jak i dzisiaj to nie :) tacy jak TY bronili swoich wbrew prawdzie na tej liście agentów w tym bolka wbrew dobru kraju zamiast PRAWDY i SPRAWIEDLIWOŚCi dzisiaj mamy bierdonia co ma bodajże 7- 12 mieszkań jednak TOWAREM a nie prawem dla was lewaki który w europarlamencie który głosuje za wszystkim co jest anty Polskie, człowieka który nienawidzi tego kraju narodu i zrobi wszystko by przyklepać nam każdy możliwy podatek węglo podobny który w absolutnie żadnym stopniu nie ratuje planety i nigdy nie miał ratować. Doprowadziliście do tego że nawet geje i lezbijki mają słusznie dosyć waszej polityki taki poziom żenady został osiągnięty a ty masz na tyle odklejone pojmowanie rzeczywistości że nie istnieje LOGICZNA wizja świata który mógłby istnieć biorąc pod uwagę sieczke jaka masz w głowie. Przypomne może że na ziemi jest okolo 8 MILIARDÓW ludzi ! Matematyki nie lubisz to pewne bo byś wiedział jaki promil w tym wszystkim zajmujesz razem ze swoją polityką mentalnością PONAD 90!!!!! 90% ludzi na ziemi jest heteroseksualna PONAD !!! Jak myślisz gdzie jesteś ty i te twoje wizje.