Obcy: Ziemia

Alien: Earth
2025 -
5,9 12 tys. ocen
5,9 10 1 11677
5,8 13 krytyków
Obcy: Ziemia
powrót do forum serialu Obcy: Ziemia

Ma Imdb ocena 7.6 na ponad i ocen. Tutaj ledwo co doszło do 6... Nie dogodzi polaczkowi xD

sztohas

A kim ty kur.a jesteś, że uważasz się za lepszego od "polaczków"?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Polack
Z dużym prawdopodobieństwem można się domyślić coś ty za jeden.
Jak ci się coś nie podoba w tym "polaczkowie", to wyp...ad za zachodnią granicę, nikt cię tu siłą nie trzyma.

Nabongodonozor

hehehe, patryota z koziej górki

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

Troche kultury . Wyrazam swoje zdanie. Bo ci zylka w dupie peknie xd

sztohas

O kulturze pisze hipokryta, który już w temacie swojego wątku pojechał z chamstwem.
Żyłka to akurat tobie pękła (bo paździerz adekwatnie do jakości oceniajO) i stąd właśnie ten płaczliwy temat. Od razu widać jak bardzo rzyć o to cię piecze.

PS Naucz się używać diakrytyków, analfabeto. No chyba że na niemieckiej (używanej przez ciebie) klawiaturze ich nie ma, a na polską nie potrafisz zmienić, bo obsługa smartfona/komputera cię przerasta.

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

Dobra pie*dol sie :) bo juz cieczki dostajesz

sztohas

"Dobra pie*dol sie"
No będę, dziś wieczorem, z twoją babą, bo cieczki właśnie dostała:)
A ty co, dalej na ręcznym?:D

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

na ręcznym cie zrobiono i przestań już te wypociny pisac... Wszystkiego dobrego :)

sztohas

To i tak lepiej niż być z brudnej próbówki, jak ty.
Sam przestań pisać te czerstwe teksty, bo wychodzisz na jednego z tych, z którymi walczysz w tym wątku.

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

Sluchaj, ja tylko wyrazilem moja opinie bo od tego jest tutaj to forum, a Ty sie do*ebales do mnie i zaczales mnie obrazac. Najpierw spojrz na siebie , później oceniaj innych. Aha i tak dla jasnosci pisze na padzie z konsoli Xbox, przez co pomijam polskie znaki.

sztohas

Wyraziłeś "opinię" już w temacie używając pejoratywnych określeń, które powtórzyłeś też w treści, zostałeś wyjaśniony, więc przestań zgrywać niewiniątko i się tłumaczyć jak dzieciak z przedszkola przyłapany na gorącym uczynku, tylko zachowaj się jak facet i weź na klatę fakt, żeś cham i prostak, co udowadniasz każdym kolejnym swoim komentarzem, bo od innych to wymagasz kultury jednocześnie sam jej nie zachowując wobec adwersarzy (i rodaków w ogólności).
A jeśli nadal masz problem z ogarnięciem tak prostych faktów, tzn. że fora filmwebu najwidoczniej nie są miejscem dla ciebie.

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

Dobra ... Nawet nie czytam twoich wypocin. Przestań juz odpowiadac po prostu spier#alaj ode mnie xD

sztohas

"Przestań juz odpowiadac po prostu spier#alaj ode mnie"
Proponuje samemu zastosować się do swoich światłych porad i udać się na ulicę celem sprawdzenia, jak szybko zostaniesz przywrócony do ustawień fabrycznych, gdy zaczniesz głośno krzyczeć "polaczki! polaczki!" (chociaż jak znam życie, to zapewne jesteś klasycznym przykładem "kozaka w necie").

Ujadaj tak dalej, to problem twojej obecności na fw dość szybko się rozwiąże.

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

Zapewne to ty jestes "kozakiem w necie" a ujada to pies, a ja jestem człowiekiem nie psem . Dupsko cie zapieklo bo uzylem sformułowania "polaczek" xd i bede uzywal a tobie ch** do tego :)

sztohas

To nie ja się ciskam do innych i ich obrażam, tylko ty prostaku. Żeby być nazywanym człowiekiem, to trzeba spełniać pewne normy, z których przestrzeganiem masz niejaki problem.

Co ty ciągle tak wracasz do tego pieczenia rzyci? Masz jakieś traumatyczne wspomnienia z dzieciństwa?
Fora fw to nie miejsce na własną psychoterapię, więc z łaski swojej udaj się do specjalisty, a nie tu przynudzasz.

Używaj używaj, to pożegnasz się z kontem na fw szybciej, niż ci się wydaje.

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

No bo co zglosisz mnie ? :)

sztohas

A co, masz jakiekolwiek wątpliwości?

sztohas

Narzekanie to nasza cecha narodowa. Wszystko sie zgadza

sztohas

Na zachodzie tłum już kompletnie nie myśli. Został ogłupiony w 100%. W Polsce jeszcze pozostały ostatki krytycznego myślenia.

pumpalik

niby ty?

yag12

A żebyś K! wiedział. :-p Chcesz o tym podyskutować? Dawaj...! ;)

pumpalik

Obawiam się, że z Bambo... sorry, Rambo... konstruktywnej dyskusji nie uświadczysz:D

Nabongodonozor

a to ze śmieciami się rozmawia??

pumpalik

nieeee, ćwoków zostawiam swojemu losowi

ocenił(a) serial na 5
sztohas

A oglądałeś ten serial, czy tylko oceny sobie porównałeś?

ocenił(a) serial na 8
VitavZ

oglądałem

ocenił(a) serial na 1
sztohas

typowy npc bez wlasnego zdania ktory w ocenie musi sugerowac sie opiniami innych xD nawet mi cie nie zal

ocenił(a) serial na 6
sztohas

Elegancki serial. Ma trochę dłużyzn ale to w końcu serial i trzeba tego scenariusza rozpisać na te prawie 500 minut na sezon. Fajne wzbogacenie uniwersum, nawet może za radykalne.

ocenił(a) serial na 2
sztohas

A Ty kim jesteś pajacu

ocenił(a) serial na 8
oZzzzzzzzzzzzzzzzzz

Pajacem to możesz byc ty pajacu