choćby ze względu na to, że zepsuć Obcego (serial) to wstyd w świecie filmu i "profanacja". Trzeba przyznać, mimo wielu negatywnych opinii, że każdy Alien trzymał poziom, nawet krótkometrażówki i AVP były przerażające, mimo trochę słabszej fabuły. Scott czego by nie wyprodukował to i tak nie naruszy to jego renomy. Tu jest inaczej- tu jest o być albo już nie być wcale. Dlatego nie sądzę, żeby zrobić tu coś nieprzemyślanego. Minimum 8.0 przy 50K ocen- tyle musi być, żeby ten serial uznać za udany (nie biorąc pod uwagę oceny większości kritików). Poczekamy, zobaczymy, ocenimy
Dla mnie jedyna nadzieja,ze bedzie to udany jednak serial to ,ze zrobil go tworca serialu Fargo,ktory dorownuje filmowi.
No właśnie, ciekawe, czy Noah Hawley odepnie wrotki, tak jak zrobił to na przykład w przypadku Legiona, który był czymś niepowtarzalnym. Nawet w Fargo czasem się zabawił, na przykład sprowadzając na Ziemię...obcych. Jako osoba niewkręcona w universum Obcego jestem ciekaw tego serialu. Ciekawe jak przyjmą go najwięksi entuzjaści Ksenomorfów :)
Jak dla mnie niezła jazda bez trzymanki. Powiem tak, jakby każde kino superbohaterskie tak wyglądało, to bym oglądał bez opamiętania :) Zupełnie inne podejście do tematu adaptacji komiksu, niż większość marveli, które zostały przełożone na film lub serial. Zerknij i oceń sam. Daj znać, co sądzisz :)