Obcy: Ziemia

Alien: Earth
2025 -
5,9 12 tys. ocen
5,9 10 1 11739
5,8 13 krytyków
Obcy: Ziemia
powrót do forum serialu Obcy: Ziemia

choćby ze względu na to, że zepsuć Obcego (serial) to wstyd w świecie filmu i "profanacja". Trzeba przyznać, mimo wielu negatywnych opinii, że każdy Alien trzymał poziom, nawet krótkometrażówki i AVP były przerażające, mimo trochę słabszej fabuły. Scott czego by nie wyprodukował to i tak nie naruszy to jego renomy. Tu jest inaczej- tu jest o być albo już nie być wcale. Dlatego nie sądzę, żeby zrobić tu coś nieprzemyślanego. Minimum 8.0 przy 50K ocen- tyle musi być, żeby ten serial uznać za udany (nie biorąc pod uwagę oceny większości kritików). Poczekamy, zobaczymy, ocenimy

ocenił(a) serial na 5
daniel_r78

Dla mnie jedyna nadzieja,ze bedzie to udany jednak serial to ,ze zrobil go tworca serialu Fargo,ktory dorownuje filmowi.

aronn

O, to już coś. Dokładnie, jest nadzieja.

ocenił(a) serial na 4
aronn

No właśnie, ciekawe, czy Noah Hawley odepnie wrotki, tak jak zrobił to na przykład w przypadku Legiona, który był czymś niepowtarzalnym. Nawet w Fargo czasem się zabawił, na przykład sprowadzając na Ziemię...obcych. Jako osoba niewkręcona w universum Obcego jestem ciekaw tego serialu. Ciekawe jak przyjmą go najwięksi entuzjaści Ksenomorfów :)

ocenił(a) serial na 5
Janusz__filmweb

Legionu nie ogladalem,a co wiecej,dobre to?

ocenił(a) serial na 4
aronn

Jak dla mnie niezła jazda bez trzymanki. Powiem tak, jakby każde kino superbohaterskie tak wyglądało, to bym oglądał bez opamiętania :) Zupełnie inne podejście do tematu adaptacji komiksu, niż większość marveli, które zostały przełożone na film lub serial. Zerknij i oceń sam. Daj znać, co sądzisz :)

ocenił(a) serial na 5
Janusz__filmweb

Ok,biore na celownik,na razie bardzo mi wszedl Daredevil od netflixa.

ocenił(a) serial na 7
aronn

Zdecydowanie najlepszy superhero serial