Obcy: Ziemia
powrót do forum 1 sezonu

Bardzo rzadko komentuję coś na filmwebie w zasadzie nigdy, ale jak przeczytałem opinie na temat tego serialu, a potem go obejrzałem to się załamałem. Ludzie co z wami jest przecież ten serial jest to jest uczta wizualna świetnie poprowadzony scenariusz świetne efekty miliony smaczków, nawiązań, fandom karmiony jest tu po prostu łyżeczką a mimo to nie jest kalką tego co do tej pory widzieliśmy w tym uniwersum. Oddaje hołd i wspaniale rozbudowuje pewne wątki po prostu trzeba otworzyć głowę i przestać wszystko porównywać jak to kiedyś niegdyś wspaniale było, a teraz to nikt nie umie robić, bla bla bla. Trzeba otworzyć się na nowe scenariusze na nowe doznania, można rozbudowywać historię uniwersów i to co robi ten serial jest najlepszym tego przykładem że robi to niesamowicie.

Don_Kotlet

xDˣᴰ

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

Wsadź jeszcze jedno xd w te swoje xd, a potem idź się masturbować pod klasykę, polecam oczojebne Aliens, historia tak głęboka i wspaniałą dla lore, że Ci nie wyjdzie z okrężnicy przez najbliższe 10 lat

Don_Kotlet

xDˣᴰ

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 3
Don_Kotlet

Dokladnie nie jest zły ten serial wcale jak na zalew tego badziewia którym nas karmią.