PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866834}
6,1 27 tys. ocen
6,1 10 1 26519
3,4 15 krytyków
Obi-Wan Kenobi
powrót do forum serialu Obi-Wan Kenobi

82% rottentomatoes

użytkownik usunięty

Hehe ale polaki oczywiście muszą zhejtować, bo doszukują się w baśniowo-familijno-eastereggowa opowieści nie wiadomo jak genialnej fabuły i postaci, ogarnijcie tyłki, daje dyche z premedytacją żeby zawyżyć i nara żal. pl

ocenił(a) serial na 2

XD Tak jakby w historii kinematografii nie było produkcji baśniowych, familijnych, uznawanych po latach za kultowe i odznaczających się świetnym warsztatem czy to filmotwórczym, komediowym czy światotwórczym, wkładem w kulturę. Ale kogo to obchodzi, wystarczy że się poszczelają, poganiają, latarkami pobiją hehe a i easter eggi najważniejsze bez tego ani rusz :D

użytkownik usunięty
YodaRozpruwacz

Wciąż 82% wieśniaku skończ szczekać międzynarodowi profesjonalni krytycy wiedzą lepiej niż ty i kropa

ocenił(a) serial na 2

Czytałeś piesku którąś z tych recenzji czy jedyne na co cię stać to podanie procenta? Bo generalnie po to istnieje Rotten Tomatoes, dla idiotów czytających nagłówki scrollujących smartfona. I ogólnie uja uargumentowałeś, że się znają czy "wiedzą lepiej" :P Gdzie można zweryfikować wiedzę krytyków o SW? Podasz jakieś przykłady?

użytkownik usunięty
YodaRozpruwacz

Co kur*a? XDDDDDDDDSDDD co ty piłeś, 82% międzynarodowych zweryfikowanych krytyków dało pozytywną ocenę serialowi ergo 82% największych speców uważa że to dobry serial i nie obchodzi mnie zdanie takich jak ty polaczków bez pojęcia którzy dadzą 2/10 i uważają ze wiedzą lepiej od tych ludzi ez

użytkownik usunięty
YodaRozpruwacz

ZWERYFIKOWAĆ WIEDZĘ KRYTYKÓW XDDDD nie wiem testy z kinematografii im zrób i na maila wyślij to im ku*wa wiedzę zweryfikujesz xddd

ocenił(a) serial na 8
YodaRozpruwacz

Mi się te serial podoba. Ewan Mcgregor robi ten serial . Nie zepsuli Dartha Vadera , zgrabnie połączyli go z Anakinem Haydena. Dokonali udanej konfrontacji między Obi Wanem a byłem uczniem i to zarówno fizycznej jak i emocjonalnej. Reszta tego serialu to faktycznie didaskalia ale nie spodziewałem się więcej.