Ja mam nadzieję, że będzie dużo akcji z inkwizytorami, może dojdzie też do jakiejś ciekawej rozmowy między Kenobim, a Vaderem i bardzo chciałbym zobaczyć retrospekcję z Obi-Wanem, Anakinem i Ahsoką na Coruscant albo podczas jakiejś bitwy w czasie Wojen Klonów.
Trzeba pokazać naukę z Quin Gon Jin. Wiemy przecież od Yody że ten miał się szkolić i by mógł go zobaczyć. A Neesona po latach w GW warto też zobaczyć. Co do Ewana to on na pewno nie zawiedzie bo aktor jest genialny i zagrał najlepszą postać w sadze i nie dziwię się, że powstał serial. Jak ludzie wybłagali tak też mamy
Masz rację Ewan był mega i cieszę się że doczekaliśmy tego serialu z nim w głównej roli. A co do oczekiwań to głównie chodzi o rozrywkę więc liczę na dużo efektów specjalnych akcji pościgów walk
Jeżeli naprawdę dojdzie do spotkania Kenobiego z Vaderem, to znaczy, że ten serial to kpina z widza i całej historii.
Jakoś ciężko mi uwierzyć, że Mistrz Jedi, który w taki sposób okaleczył i pokonał Vadera, po wszystkim odejdzie na Tatooine dalej doglądać Luka. W "nowych, kanonicznych" książkach i komiksach Vader miał na jego punkcie obsesje. Coś nie trzymają się własnego myślenia ci wybitni Disneyowscy bajkopisarze.
Za samo powiązanie z Kenobim, dom Baila Organy powinien już płonąć. Obi-Wan ich wystawił, bo faktycznie poszedł ratować Leię.
Tutaj nic się nie klei.