PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866834}
6,1 27 tys. ocen
6,1 10 1 26743
3,9 21 krytyków
Obi-Wan Kenobi
powrót do forum serialu Obi-Wan Kenobi

Jest źle

ocenił(a) serial na 3

Stare chłopy nie mogą złapać 10 latki przez 2 odcinki :D Jedi też ma za słabego skilla żeby sobie z tym poradzić. Jakieś dziwne czarne babsko z bardzo kiepską grą aktorską ciągle przerywa film. Chwaliłem sobie Boba F no i Mandalorianina ale to, TO coś zamierzam hejtować bo to rozkładający się trup po 2 odcinkach.

ocenił(a) serial na 3
mant3z

W kwestii scen z małą Leia i jej ucieczek się zgadzam, też nie mogłam znieść pościgu 2 dorosłych mężczyzn, którym ucieka 10 latek. Ale Twój rasizm jest niczym nieuzasadniony. Moses Ingram stworzyła postać impulsywnej i skupionej na swoim celu, nie mającej skrupułów Revy i dobrze to zagrało. Jestem zaskoczona pochwałami dla Boba Fetty. Serial był nudny, w kilku odcinkach można było odnieść wrażenie, że to nowy Mandalorian. Sama osoba Boby też była nudna, liczyłam na dużo bardziej charakterną, brutalniejsza kreację.

ocenił(a) serial na 3
Iska1671

Rasizm? Gdzie? Ty jesteś Białe Babsko a ona Czarne Babsko. To ma być rasistowskie. Szachownica dla ciebie to też rasizm? W końcu Białe zawsze pierwsze.

ocenił(a) serial na 4
Iska1671

Co jest rasistowskiego w opisaniu że ktoś jest czarny ? Rasistowska jest pseudoinkluzuwnosc która każe przy castingu zwracać uwagę nie na talent aktorów tylko na odpowiedni parytet murzyństwa i emancypacji przy obsadzie, czego efekty mamy w performancach gorszych niż na przedszkolnych jasełkach przez te Mosesy i jej podobne

ocenił(a) serial na 2
mant3z

Ten serial skończył się zanim dobrze zaczął. Ponoć ostatnia nadzieja umiera ,no to u mnie umarła. Ten "twór" ,który nie wiadomo dlaczego ma logo SW, jest tak żenujący ,że elaboraty można pisać. Swoją drogą ,widzę ,że też zwyzywano cię od rasistów za to, że nie jesteś daltonistą :).

ocenił(a) serial na 3
HalloWin

Wiadomo że, nie uda się zawsze dostarczać zajebistych seriali i filmów, powstał gniot... może się wybroni, jeszcze kilka odcinków pokażą, może nas zaskoczą. Zdziwiłem się, że są tak wysokie opinie i tyle. Co do rasizmu, rzygać się od ciągłych oskarżeń netflixowych fanatyków. Niech sobie piszą co chcą, nic nie zwojują. Pokazują tylko światu że bliżej im do ameb niż rozumnych ludzi.

ocenił(a) serial na 2
mant3z

Jasna sprawa-Inna rzecz,że to co się jednemu nie podoba ,może się podobać drugiemu. Widzę ,że jeszcze masz nadzieję. Moim zdaniem to jest już żerowanie na nostalgii do opowieści Lucasa. Co do kolorów skóry to pełna zgoda,szkoda gadać. Trzymaj się.

ocenił(a) serial na 5
mant3z

Hahahaha mała Leja biega jak pokraka !