Czy Irene jest matką Natalii ??
Gdzie są rodzice Diega ?? tzn. co się z nimi stało ??
Czemu Carmen ma każde dziecko z innym gościem ?? taka była kochliwa czy jak ??
Rodrigo jest w śpiączce,w póżniejszych odcinkach pokażą jak Diego go odwiedza.Potem się wybudzi,ale będzie udawał,że nadal śpi.Zacznie uwodzić pielęgniarkę,która go pilnuje,żeby ta pomogła mu się wydostać ze szpitala.Oczywiście to mu się uda i podszyje się pod brata.Jeszcze sporo namiesza...
Wiem,że Irene będzie z Alonso.
Niedługo poznają się z Natalią i od razu się polubią.Będą nawet razem pracować przy jakiś projektach.Odnajdzie się też ojciec Natalii
Kiedy Natalia się dowie, że Diego ma brata? Kiedy Rodrigo się obudzi? Czy tylko on będzie czarnym charakterem ?
Rodrigo obudzi się gdzieś po 30 odcinku,nie pamiętam dokładnie,ale jakoś w tych granicach. A Natalia jeszcze długo nie dowie się o bracie bliźniaku.Ten wątek będzie się ciągnął nieznośnie...
Ale z tego co kojarzę to Rodrigo i Diego zamienią się miejscami.Rodrigo uśpi Diega i to właśnie on będzie w śpiączce,a potem przedstawi Natalii swojego brata.Natalia nie będzie miała pojęcia o zamianie braci. Wyda się to jeszcze później.
to przez ile odcinków Rodrigo będzie podawał się za Diega, bo coś mi się wydaje, ze trochę to potrwa ? :(
Ten służący z tego domku w Tuxpan powie dziadkowi że dziecko przeżyło. On zostawił je w kościele. Zaopiekował się nią ten ksiądz, a potem Carmen ją adoptowała. Wyjdzie na jaw to ok 150 odcinka o ile mnie pamięć nie myli.
Livia Brito ma obecnie 29 lat, a Marisol del Olmo 40, więc teoretycznie jest za młoda, ale w serialu Natalia jest młodsza.
A ile lat mają w serialu Natalia i Irene? w jakim wieku urodziła córkę??
Ile lat różni Irene i Alonso? Mniej niż 15?
W serialu z tego co pamiętam, między Irene a Alonsem jest 7 lat różnicy. Gdzieś też w którymś odcinku Irene wspomina poród i mówi że to było 20 lat temu. Czyli wychodzi na to, że Natalia ma gdzieś tyle lat.
Tak, będzie z Carmen. Między czasie ona będzie miała romans albo nawet kilka z innymi facetami.
Mnie bardzo wkurzał wątek brata bliźniaka. 100 odcinków żeby główna bohaterka dowiedziała się o drugim bracie to strasznie długo. Ze wszystkich bohaterów najbardziej mi było szkoda Alberta i Diega. A to dlatego, że ten pierwszy zakochał się w Brigitte a ona go zdradzała z Rodrigiem, nawet zaszła z nim w ciążę. A tego drugiego szkoda mi przez wzgląd na brata, który po wybudzeniu ze śpiączki wykorzysta pielęgniarkę żeby uciec ze szpitala a potem uśpi Diega i podstawi na swoim miejscu. Potem przez długi będzie udawał Diega, nawet ożeni się z Natalią.
Ja myślałam, że Natalia wcześniej się dowie. Sumie to dziwne, że wyjdzie za człowieka, który chciał ją zgwałcic. Kiedy Natalia będzie z Diegiem?
Tak tylko ona nie będzie wiedzieć że to za Rodrigo wychodzi za mąż. Po ślubie usłyszy rozmowę męża z dziadkiem i wtedy jej pokaże brata leżącego w pokoju w jego domu. Poślubi go dlatego, że mu wybaczy. Ale na drugi dzień zażąda rozwodu.
Mam parę pytań. ;)
1.W ktorym odcinku Diego będzie z Natalia.?
2.W jakich okolicznościach Diego rozstanie się z Diana i który to odcinek.?
3.Kiedy Natalia dowie się kim jest jej mama.?
4.Jak Natalia dowie się ze Diego ma brata bliźniaka.?
Diego rozstanie się z Daną bo dowie się że ona go zdradzała z Oliveriem. Ona zajdzie z nim w ciążę a on nie będzie z tego zadowolony. Potem Diana wciśnie kit Diegowi że to jego dziecko, nawet sfałszuje wyniki badań DNA. Diego jej nie uwierzy i wyrzuci ją z domu.
Natalia dowie się o bracie bliźniaku po ślubie z "Diegiem" ( Rodrigiem). Chyba w 103 lub 104 odcinku, niepamiętam dokładnie bo dawno oglądałam. Nie dojdzie do ich nocy poślubnej bo Natalia będzie miała wyrzuty sumienia gdy zobaczy drugiego brata. Jej mąż spędzi noc z inną a na drugi dzień jak Natalia będzie miała do niego pretensje, wypomni jej że spał ze 100% kobietą a ona zażąda rozwodu.
Hmmm....dużo Carmen wyjdzie z więzienia, Diego dowie się o zdradzie żony i wyrzuci ją z domu, ale ta mu powie że jest z nim w ciąży. Sfałszuje wyniki badań. Diego obejrzy nagranie na którym Diana i Oliverio się całują. Potem będzie chciała przejechać Natalię ale Diego ją uratuje i ona trafi w ciężkim stanie do szpitala. Rodrigo wzbudzi się ze śpiączki, ale nadal będzie udawał, wykorzysta pielęgniarkę żeby uciec ze szpitala a potem uśpi Diega i ta pielęgniarka będzie mu coś wstrzykiwać żeby się nie obudził. Brigitte zatrudni się w Caprico. Spodoba się Alberto ale ona będzie go zdradzać z Rodrigiem. Wszyscy zauważą, że on się dziwnie zachowuje więc zacznie się bardziej starać udawać. Tak przekona do siebie Natalię i wezmą ślub cywilny.
Czyli tak jakby on z Diegiem nie będzie wgl, tylko dopiero później z Rodrigiem.?
Widzę że wszystko byś chciała wiedzieć ;) oprócz tego co już napisałam w późniejszych odcinkach będzie ślub Abdula, Rodrigo zabije Alberta, Karina będzie w ciąży z Alonsem. Irene pogodzi się z Tadeem i razem odkryją że Natalia jest ich córką. Rodrigo umrze po pogryzieniu przez węże. Brigitte straci dziecko i nogę, Elazar przeżyje śmierć kliniczną i ożeni się z Carmen. Diego poślubi Natalię.
A z kim Brigitta będzie w ciąży.? I dlaczego Rodrigo zabije Alberta.? :o Szkoda że zginie. ;(
Z Rodrigiem. Zabije go w wyniku bójki. Alberto dowie się, że dziecko Brigitte jest Rodriga i pójdzie się z nim bić. Ten go uderzy kluczem (narzędziem) w głowę. Świadkiem całego zdarzenia będzie Tiburcio ( dziadek z domku w Tuxpan). Rodrigo upozoruje wypadek lecz wyjdzie na jaw, że został zamordowany
Mhm. No to ciekawie. Spodobała mi się ta telenowela.
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za te informacje. :* :*
Tak, będzie chciała przejechać Natalię ale Diego ją uratuje. Sama natomiast wpadnie w poślizg i uderzy w coś (już nie pamiętam w co a nie chcę kłamać), otworzy się poduszka powietrzna którą dostanie w głowę. Trafi do szpitala ale mimo operacji nie przeżyje.
Czyli dziadek nie wiedział że dzicko Irene przezyło? Jaki cel miał w tym służący by ukrywać prawdę przed Vicente? I co z tym dziadkiem będzie zmieni się jakoś. Mimo iż ma być "Czarnym charakterem" to jednak taki chwilami śmieszny jest.
Tiburcio myślał, że umarło,ale potem dowiedział się, że przeżyło ale nie chciał mówić tego Vicente bo tak według niego było lepiej. Po latach powiedział prawdę o dziecku. a Vicente się zmieni. on tak naprawdę jest dobry tylko zgrywa twardziela. najśmieszniejsza scena będzie podczas wieczoru kawalerskiego Diega. Panowie zamówią sobie tancerkę na rurze, będą zajadać popkorn a dziadek będzie w siódmym niebie. xD