PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681629}

Oblicza miłości

De que te quiero, te quiero
2013 - 2014
7,3 366  ocen
7,3 10 1 366
Oblicza miłości
powrót do forum serialu Oblicza miłości

Czy Irene jest matką Natalii ??
Gdzie są rodzice Diega ?? tzn. co się z nimi stało ??
Czemu Carmen ma każde dziecko z innym gościem ?? taka była kochliwa czy jak ??

ocenił(a) serial na 10
sandia23

Wydaje mi się że to jest jej matka.
Chyba zginęli w wypadku.
Sama nie wiem.

Aaneczka04

Irene jest matką Natalii :)
Co z rodzicami Diega nie wiem

madzik_867

A co będzie z Rodrigo?

Roxi_w

Rodrigo jest w śpiączce,w póżniejszych odcinkach pokażą jak Diego go odwiedza.Potem się wybudzi,ale będzie udawał,że nadal śpi.Zacznie uwodzić pielęgniarkę,która go pilnuje,żeby ta pomogła mu się wydostać ze szpitala.Oczywiście to mu się uda i podszyje się pod brata.Jeszcze sporo namiesza...

madzik_867

A wiesz może jak potoczy się wątek Irene ?? Bardzo spodobała mi się ta postać i jej historia.

sandia23

Wiem,że Irene będzie z Alonso.
Niedługo poznają się z Natalią i od razu się polubią.Będą nawet razem pracować przy jakiś projektach.Odnajdzie się też ojciec Natalii

madzik_867

Kiedy Natalia się dowie, że Diego ma brata? Kiedy Rodrigo się obudzi? Czy tylko on będzie czarnym charakterem ?

Roxi_w

Rodrigo obudzi się gdzieś po 30 odcinku,nie pamiętam dokładnie,ale jakoś w tych granicach. A Natalia jeszcze długo nie dowie się o bracie bliźniaku.Ten wątek będzie się ciągnął nieznośnie...
Ale z tego co kojarzę to Rodrigo i Diego zamienią się miejscami.Rodrigo uśpi Diega i to właśnie on będzie w śpiączce,a potem przedstawi Natalii swojego brata.Natalia nie będzie miała pojęcia o zamianie braci. Wyda się to jeszcze później.

madzik_867

to przez ile odcinków Rodrigo będzie podawał się za Diega, bo coś mi się wydaje, ze trochę to potrwa ? :(

ocenił(a) serial na 8
sandia23

To ona będzie kuzynka tego Diega?

ocenił(a) serial na 7
darjaa

Nie będzie, bo Irene jest adoptowaną córką tego dziadka Diega.

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

a ten piękny policjant będzie z tą Carmen?

ocenił(a) serial na 10
darjaa

A wiadomo w którym odcinku Natalia będzie z Diegiem.?

Aaneczka04

Mnie znowu ciekawi w jakich okolicznościach Irene dowie się, że Natalia jest jej córką ??

ocenił(a) serial na 7
sandia23

Ten służący z tego domku w Tuxpan powie dziadkowi że dziecko przeżyło. On zostawił je w kościele. Zaopiekował się nią ten ksiądz, a potem Carmen ją adoptowała. Wyjdzie na jaw to ok 150 odcinka o ile mnie pamięć nie myli.

ocenił(a) serial na 7
olga_skubana

mam pytanie:
czy Irene nie jest za młoda na matkę Natalii??????

ocenił(a) serial na 7
lucjana_p

Livia Brito ma obecnie 29 lat, a Marisol del Olmo 40, więc teoretycznie jest za młoda, ale w serialu Natalia jest młodsza.

ocenił(a) serial na 7
olga_skubana

A ile lat mają w serialu Natalia i Irene? w jakim wieku urodziła córkę??

Ile lat różni Irene i Alonso? Mniej niż 15?

ocenił(a) serial na 7
lucjana_p

W serialu z tego co pamiętam, między Irene a Alonsem jest 7 lat różnicy. Gdzieś też w którymś odcinku Irene wspomina poród i mówi że to było 20 lat temu. Czyli wychodzi na to, że Natalia ma gdzieś tyle lat.

ocenił(a) serial na 8
Aaneczka04

pewnie w ostatnim :D

ocenił(a) serial na 7
darjaa

Niestety nie znam odpowiedzi na wasze pytania :/

ocenił(a) serial na 9
darjaa

Tak, będzie z Carmen. Między czasie ona będzie miała romans albo nawet kilka z innymi facetami.

ocenił(a) serial na 7
sandia23

Mnie bardzo wkurzał wątek brata bliźniaka. 100 odcinków żeby główna bohaterka dowiedziała się o drugim bracie to strasznie długo. Ze wszystkich bohaterów najbardziej mi było szkoda Alberta i Diega. A to dlatego, że ten pierwszy zakochał się w Brigitte a ona go zdradzała z Rodrigiem, nawet zaszła z nim w ciążę. A tego drugiego szkoda mi przez wzgląd na brata, który po wybudzeniu ze śpiączki wykorzysta pielęgniarkę żeby uciec ze szpitala a potem uśpi Diega i podstawi na swoim miejscu. Potem przez długi będzie udawał Diega, nawet ożeni się z Natalią.

olga_skubana

Ja myślałam, że Natalia wcześniej się dowie. Sumie to dziwne, że wyjdzie za człowieka, który chciał ją zgwałcic. Kiedy Natalia będzie z Diegiem?

ocenił(a) serial na 7
Roxi_w

Tak tylko ona nie będzie wiedzieć że to za Rodrigo wychodzi za mąż. Po ślubie usłyszy rozmowę męża z dziadkiem i wtedy jej pokaże brata leżącego w pokoju w jego domu. Poślubi go dlatego, że mu wybaczy. Ale na drugi dzień zażąda rozwodu.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Mam parę pytań. ;)
1.W ktorym odcinku Diego będzie z Natalia.?
2.W jakich okolicznościach Diego rozstanie się z Diana i który to odcinek.?
3.Kiedy Natalia dowie się kim jest jej mama.?
4.Jak Natalia dowie się ze Diego ma brata bliźniaka.?

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Diego rozstanie się z Daną bo dowie się że ona go zdradzała z Oliveriem. Ona zajdzie z nim w ciążę a on nie będzie z tego zadowolony. Potem Diana wciśnie kit Diegowi że to jego dziecko, nawet sfałszuje wyniki badań DNA. Diego jej nie uwierzy i wyrzuci ją z domu.

ocenił(a) serial na 7
olga_skubana

Natalia dowie się o bracie bliźniaku po ślubie z "Diegiem" ( Rodrigiem). Chyba w 103 lub 104 odcinku, niepamiętam dokładnie bo dawno oglądałam. Nie dojdzie do ich nocy poślubnej bo Natalia będzie miała wyrzuty sumienia gdy zobaczy drugiego brata. Jej mąż spędzi noc z inną a na drugi dzień jak Natalia będzie miała do niego pretensje, wypomni jej że spał ze 100% kobietą a ona zażąda rozwodu.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Dziękuję bardzo za odpowiedz. ;)

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

A tak w skrócie pamiętasz co się będzie działo do tego 100 odcinka.?

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Hmmm....dużo Carmen wyjdzie z więzienia, Diego dowie się o zdradzie żony i wyrzuci ją z domu, ale ta mu powie że jest z nim w ciąży. Sfałszuje wyniki badań. Diego obejrzy nagranie na którym Diana i Oliverio się całują. Potem będzie chciała przejechać Natalię ale Diego ją uratuje i ona trafi w ciężkim stanie do szpitala. Rodrigo wzbudzi się ze śpiączki, ale nadal będzie udawał, wykorzysta pielęgniarkę żeby uciec ze szpitala a potem uśpi Diega i ta pielęgniarka będzie mu coś wstrzykiwać żeby się nie obudził. Brigitte zatrudni się w Caprico. Spodoba się Alberto ale ona będzie go zdradzać z Rodrigiem. Wszyscy zauważą, że on się dziwnie zachowuje więc zacznie się bardziej starać udawać. Tak przekona do siebie Natalię i wezmą ślub cywilny.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

No to ciekawie.. ;) Dziękuję bardzo. :*

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Czyli tak jakby on z Diegiem nie będzie wgl, tylko dopiero później z Rodrigiem.?

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Będzie z Diegiem a od 68 odcinka (tu nastąpi zamiana braci)będzie z Rodrigiem

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Dziękuję. Co jeszcze ciekawego będzie się działo.? ;)

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Widzę że wszystko byś chciała wiedzieć ;) oprócz tego co już napisałam w późniejszych odcinkach będzie ślub Abdula, Rodrigo zabije Alberta, Karina będzie w ciąży z Alonsem. Irene pogodzi się z Tadeem i razem odkryją że Natalia jest ich córką. Rodrigo umrze po pogryzieniu przez węże. Brigitte straci dziecko i nogę, Elazar przeżyje śmierć kliniczną i ożeni się z Carmen. Diego poślubi Natalię.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Zgadza się. Wszystko mnie interesuje. :)

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

A z kim Brigitta będzie w ciąży.? I dlaczego Rodrigo zabije Alberta.? :o Szkoda że zginie. ;(

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Z Rodrigiem. Zabije go w wyniku bójki. Alberto dowie się, że dziecko Brigitte jest Rodriga i pójdzie się z nim bić. Ten go uderzy kluczem (narzędziem) w głowę. Świadkiem całego zdarzenia będzie Tiburcio ( dziadek z domku w Tuxpan). Rodrigo upozoruje wypadek lecz wyjdzie na jaw, że został zamordowany

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Mhm. No to ciekawie. Spodobała mi się ta telenowela.
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za te informacje. :* :*

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Nie ma za co, w razie czego odpowiem na inne pytania

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Na pewno będę pamiętać. ;)

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

A wiesz może co się stanie z Diana?

ocenił(a) serial na 7
Roxa_4

tak, Diana umrze na stole operacyjnym w 60 odcinku

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

A dlaczego.? Jakiś wypadek.?

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Tak, będzie chciała przejechać Natalię ale Diego ją uratuje. Sama natomiast wpadnie w poślizg i uderzy w coś (już nie pamiętam w co a nie chcę kłamać), otworzy się poduszka powietrzna którą dostanie w głowę. Trafi do szpitala ale mimo operacji nie przeżyje.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Jeden, czarny charakter mniej.

Aaneczka04

Czyli dziadek nie wiedział że dzicko Irene przezyło? Jaki cel miał w tym służący by ukrywać prawdę przed Vicente? I co z tym dziadkiem będzie zmieni się jakoś. Mimo iż ma być "Czarnym charakterem" to jednak taki chwilami śmieszny jest.

ocenił(a) serial na 7
ewelina84

Tiburcio myślał, że umarło,ale potem dowiedział się, że przeżyło ale nie chciał mówić tego Vicente bo tak według niego było lepiej. Po latach powiedział prawdę o dziecku. a Vicente się zmieni. on tak naprawdę jest dobry tylko zgrywa twardziela. najśmieszniejsza scena będzie podczas wieczoru kawalerskiego Diega. Panowie zamówią sobie tancerkę na rurze, będą zajadać popkorn a dziadek będzie w siódmym niebie. xD

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

A kiedy Alonso będzie z Irene.? Mają na prawdę fajne sceny. Kocham ich. ;) :*