Czy Irene jest matką Natalii ??
Gdzie są rodzice Diega ?? tzn. co się z nimi stało ??
Czemu Carmen ma każde dziecko z innym gościem ?? taka była kochliwa czy jak ??
Wiesz ciężko mi jest napisać w którym odcinku to będzie. Mogę Ci tylko powiedzieć, że to będzie burzliwy romans i Irene jeszcze nie raz zajrzy do kieliszka. Głównie za sprawą Tadea i swojego ojca.
Na prawdę dużo przeszła. No ale alkohol sprawy nie rozwiąże, na szczęście może liczyć na Alonsa.
Dziękuję Ci. ;-)
A Brigitta też się źle zachowa w stosunku do siostry bo będzie sypiała z jej ukochanym. Bo ona chyba nie wie o "zamianie" braci.?
Przeczytałam gdzieś że Diana każe Brigitte podtruwać Natalie, to prawda.?
Tak Diana kupi truciznę i będzie chciała otruć Natalię. A co do wcześniejszego pytania o Irene i Alonso to ich romans nawiąże się już niedługo.
Ale jej nie otruje.? Jak to wgl będzie.?
Juz nie mogę się doczekać ich wspólnych scen. Jest miedzy nimi ogromną chemia. ;)
Diana będzie chciała przekonać Brigitte do współpracy przeciwko Natalii, ale na początku ona się nie zgodzi to chyba będzie w 45 odcinku. Dwa odcinki później kupi truciznę i znowu spotka się z Brigitte. Ona jest interesowna i zgodzi za pieniądze. Niestety trucizna się rozbije. (Andres zobaczy Brigitte, a ona się przestraszy i ją upuści). Mimo to Diana zdobędzie w niej sojuszniczkę i Brigitte będzie jej o wszystkim donosić.
Oprócz tego dzięki Brigitte domyśli się że Rodrigo chciał zgwałcić Natalię i w wyniku bójki zapadł na spiączkę.
Już nie długo będą te odcinki to wszystko się zobaczy na własne oczy.
A wracając do romansu Rodriga i Bridget, jak ona mogla mieć romans z ukochanym swojej siostry.? Przecież chyba nie wie o zamianie.?
Tak masz rację, dowie się w tym samym czasie co Natalia. Bo ona jest taką typową suką, ale jak każda czarna owca dostanie za swoje.
A po tym jak Natalia dowie się o zamianie i wróci już Diego to jakie będę relacje miedzy nim a Natalia.? Jak będzie zachowywał się Rodrigo.?
Wiele jeszcze będzie między nimi trudności. Zwłaszcza, że Brigitte będzie sojuszniczką Rodriga w skłócaniu Diega i Natalii.
No niestety... Ale mimo to jest warta obejrzenia, co nie zmienia faktu, że jest przydługa i momentami może przynudzać. Mnie niektóre wątki męczyły. Pojawią się nowe postacie, które w zamyśle scenarzysty miały rozśmieszać lecz nie wyszło mu i niekiedy wydaje się, że te żarty są wymuszone.
Czasami telenowele są wydłużane bezsensownie. Też wydaje mi się że warto ją obejrzeć, ale jak wiem ze ona będzie tak przeciągana to aż mnie to meczy.. ;(
Po ślubie Natalii i Diega "Rodriga" Natalia za namową Irene pójdzie na terapię do Alonsa. Wyzna mu prawdę na temat próby gwałtu. Alonso zabierze Diega do siebie i dzięki niemu się obudzi, Rodrigo wtedy wymyśli żeby udawać wariata. Później Natalia trafi do więzienia (Vicente na nią doniesie) za to co spotkało Rodriga. Na szczęście długo tam nie zabawi.
Tylko szkoda że oni wcześniej nie będą razem tylko dopiero pod koniec. ;( Niestety takie są telenowele. ;(
Bez sensu.
A kiedy Natalia przeżyje swój pierwszy raz z Diegiem.? To będzie na końcu czy jakoś wcześniej.?
Tak, będzie jeden raz w ciągu całego serialu. W 152 odcinku, Natalia będzie chciała udowodnić Diegowi, że nigdy go nie zdradziła. Bo on niestety w nią zwatpi w wyniku intrygi, którą wymyśli Rodrigo z Brigitte.
Sceny łóżkowe będą głównie z Rodrigiem i Brigitte. Niestety Natalia jest za święta na seks, a po za tym Rodrigo będzie chciał ją ponownie zgwałcić po ślubie.
nie, Natalia się wybroni, bo kopnie Rodriga w krocze, a potem pobiegnie do Irene, ta namówi ją na rozmowę z Alonsem, podczas której się dowie o wydarzeniach z Tuxpan
Powiedz mi czemu alonso wezmie diega do siebie, i czy rodrigo poniesie jakies konsekwencje za to ze uspil diega
Rodrigo nie poniesie od razu konsekwencji swoich czynów. Na sprawiedliwą karę trzeba będzie czekać do przedostatniego odcinka. Alonso zacznie się domyślać, że to Diego jest w śpiączce a nie Rodrigo a rozmowa z Natalią o próbie gwałtu jeszcze go w tym upewni.
Aha czyli rodrigo będzie z nami do przedostatniego odcinka, a nikt wogóle nie pomyśli żeby zapłacił za to co zrobił, co będzie z ta pielegniarką Irmą
Mam pytanie a w którym odcinki tak w przybliżeniu Natalia dowie sie ze wyszła za maż za Rodriga a nie Diega ?
W tym samym. Obudzi się i w stroju szpitalnym pójdzie do Natalii do mieszkania. Zachowa się jak pacan i oskarży ją o zdradę.
Nie ma za co, jak to zwykle bywa w telenoweli główna para jest razem na końcu. Zaklęta miłość była odwrotnością tej tezy.
Nie pamiętam tego momentu, ale przeglądane odcinki i poszukam. Telenowelę oglądałam w 2013 r więc ciężko mi w tym momencie napisać dokładnie jak to wyglądało a nie chcę w błąd nikogo wprowadzać.
Dzieki. Wiesz co ja znalazłam ta scenę na yt ale właśnie to nie był odcinek tylko ta jedna scena. Wydaje mi sie ze to jakis odcinek pod koniec ale tam właśnie Diega cos gryzie i jestem ciekawa co tam sie stało.
No i jeszcze w kilku innych. Niestety zazwyczaj całą telenowelę drą koty a na koniec wszystkie czarne charaktery szlag trafia i jest ślub jak z obrazka. "Za głosem serca" było inną telenowelą, nawet zakończenie jest niestandardowe, lecz nie możemy zapominać, że to remake "Prawdziwej miłości". Do takich innych telenowel możemy zaliczyć jeszcze "Cenę marzeń" i "Teresę".
Po tym jak Diego się obudzi, po kilku odcinkach będą razem.
Oni razem tak poważnie rozstaną się coś koło 150 odcinka, (jeśli dobrze pamiętam) potem Natalia będzie z Andresem, a Diego z taką Simoną. I na końcu razem. ;)
Dzięki za odpowiedz :) a w którym odcinku Natalia i Diego pojada na jakaś plaże i tam chyba Diega coś ugryzie jakieś zwierze?