PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681629}

Oblicza miłości

De que te quiero, te quiero
2013 - 2014
7,3 366  ocen
7,3 10 1 366
Oblicza miłości
powrót do forum serialu Oblicza miłości

Czy Irene jest matką Natalii ??
Gdzie są rodzice Diega ?? tzn. co się z nimi stało ??
Czemu Carmen ma każde dziecko z innym gościem ?? taka była kochliwa czy jak ??

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Wiesz ciężko mi jest napisać w którym odcinku to będzie. Mogę Ci tylko powiedzieć, że to będzie burzliwy romans i Irene jeszcze nie raz zajrzy do kieliszka. Głównie za sprawą Tadea i swojego ojca.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Na prawdę dużo przeszła. No ale alkohol sprawy nie rozwiąże, na szczęście może liczyć na Alonsa.
Dziękuję Ci. ;-)

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

A Brigitta też się źle zachowa w stosunku do siostry bo będzie sypiała z jej ukochanym. Bo ona chyba nie wie o "zamianie" braci.?
Przeczytałam gdzieś że Diana każe Brigitte podtruwać Natalie, to prawda.?

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Tak Diana kupi truciznę i będzie chciała otruć Natalię. A co do wcześniejszego pytania o Irene i Alonso to ich romans nawiąże się już niedługo.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Ale jej nie otruje.? Jak to wgl będzie.?
Juz nie mogę się doczekać ich wspólnych scen. Jest miedzy nimi ogromną chemia. ;)

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Diana będzie chciała przekonać Brigitte do współpracy przeciwko Natalii, ale na początku ona się nie zgodzi to chyba będzie w 45 odcinku. Dwa odcinki później kupi truciznę i znowu spotka się z Brigitte. Ona jest interesowna i zgodzi za pieniądze. Niestety trucizna się rozbije. (Andres zobaczy Brigitte, a ona się przestraszy i ją upuści). Mimo to Diana zdobędzie w niej sojuszniczkę i Brigitte będzie jej o wszystkim donosić.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Co za siostra. ;( Masakra.

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Na końcu dostanie za wszystko

ocenił(a) serial na 7
olga_skubana

Oprócz tego dzięki Brigitte domyśli się że Rodrigo chciał zgwałcić Natalię i w wyniku bójki zapadł na spiączkę.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Już nie długo będą te odcinki to wszystko się zobaczy na własne oczy.
A wracając do romansu Rodriga i Bridget, jak ona mogla mieć romans z ukochanym swojej siostry.? Przecież chyba nie wie o zamianie.?

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Tak masz rację, dowie się w tym samym czasie co Natalia. Bo ona jest taką typową suką, ale jak każda czarna owca dostanie za swoje.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

A po tym jak Natalia dowie się o zamianie i wróci już Diego to jakie będę relacje miedzy nim a Natalia.? Jak będzie zachowywał się Rodrigo.?

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Wiele jeszcze będzie między nimi trudności. Zwłaszcza, że Brigitte będzie sojuszniczką Rodriga w skłócaniu Diega i Natalii.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Czyli trzeba czekać do końca aż w końcu będzie im się układać.

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

No niestety... Ale mimo to jest warta obejrzenia, co nie zmienia faktu, że jest przydługa i momentami może przynudzać. Mnie niektóre wątki męczyły. Pojawią się nowe postacie, które w zamyśle scenarzysty miały rozśmieszać lecz nie wyszło mu i niekiedy wydaje się, że te żarty są wymuszone.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Czasami telenowele są wydłużane bezsensownie. Też wydaje mi się że warto ją obejrzeć, ale jak wiem ze ona będzie tak przeciągana to aż mnie to meczy.. ;(

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Po ślubie Natalii i Diega "Rodriga" Natalia za namową Irene pójdzie na terapię do Alonsa. Wyzna mu prawdę na temat próby gwałtu. Alonso zabierze Diega do siebie i dzięki niemu się obudzi, Rodrigo wtedy wymyśli żeby udawać wariata. Później Natalia trafi do więzienia (Vicente na nią doniesie) za to co spotkało Rodriga. Na szczęście długo tam nie zabawi.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Tylko szkoda że oni wcześniej nie będą razem tylko dopiero pod koniec. ;( Niestety takie są telenowele. ;(

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

No niestety, scenarzyści wymyślili że Natalia będzie z Andresem.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Bez sensu.
A kiedy Natalia przeżyje swój pierwszy raz z Diegiem.? To będzie na końcu czy jakoś wcześniej.?

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

Tak, będzie jeden raz w ciągu całego serialu. W 152 odcinku, Natalia będzie chciała udowodnić Diegowi, że nigdy go nie zdradziła. Bo on niestety w nią zwatpi w wyniku intrygi, którą wymyśli Rodrigo z Brigitte.

ocenił(a) serial na 7
olga_skubana

Sceny łóżkowe będą głównie z Rodrigiem i Brigitte. Niestety Natalia jest za święta na seks, a po za tym Rodrigo będzie chciał ją ponownie zgwałcić po ślubie.

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Ale mu się nie uda, prawda.?

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

nie, Natalia się wybroni, bo kopnie Rodriga w krocze, a potem pobiegnie do Irene, ta namówi ją na rozmowę z Alonsem, podczas której się dowie o wydarzeniach z Tuxpan

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Ale po tym odcinku będą jakoś razem czy na końcu dopiero.?

ocenił(a) serial na 7
Aaneczka04

nie po wspólnej nocy rozstaną się i Natalia będzie z Andresem

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Dziękuję. ;*

ocenił(a) serial na 8
olga_skubana

Powiedz mi czemu alonso wezmie diega do siebie, i czy rodrigo poniesie jakies konsekwencje za to ze uspil diega

ocenił(a) serial na 7
stasikmalgorzata

Rodrigo nie poniesie od razu konsekwencji swoich czynów. Na sprawiedliwą karę trzeba będzie czekać do przedostatniego odcinka. Alonso zacznie się domyślać, że to Diego jest w śpiączce a nie Rodrigo a rozmowa z Natalią o próbie gwałtu jeszcze go w tym upewni.

ocenił(a) serial na 8
olga_skubana

Aha czyli rodrigo będzie z nami do przedostatniego odcinka, a nikt wogóle nie pomyśli żeby zapłacił za to co zrobił, co będzie z ta pielegniarką Irmą

olga_skubana

Mam pytanie a w którym odcinki tak w przybliżeniu Natalia dowie sie ze wyszła za maż za Rodriga a nie Diega ?

ocenił(a) serial na 7
karolinalorent

Po ślubie. Ok 107 odcinka

olga_skubana

Dzięki :) mam jeszcze jedno pytanie a w którym odcinku Diego obudzi sie ?

ocenił(a) serial na 7
karolinalorent

W tym samym. Obudzi się i w stroju szpitalnym pójdzie do Natalii do mieszkania. Zachowa się jak pacan i oskarży ją o zdradę.

olga_skubana

O matko ale komplikują ... Ale czy po tym incydecie oni bedą znowu razem? Czy dopiero pózniej ?

ocenił(a) serial na 7
karolinalorent

Nie będą razem. Natalia będzie z Andresem.

olga_skubana

O ja .. Ile tam jeszcze sie wydarzy aż oni bedą razem ... Ah.. dzieki ;)

ocenił(a) serial na 7
karolinalorent

Nie ma za co, jak to zwykle bywa w telenoweli główna para jest razem na końcu. Zaklęta miłość była odwrotnością tej tezy.

olga_skubana

Wiesz moze w którym odcinku Natalia i Diego pojada na jakaś plaże i tam Diega cos ugryzie ?

ocenił(a) serial na 7
karolinalorent

Nie pamiętam tego momentu, ale przeglądane odcinki i poszukam. Telenowelę oglądałam w 2013 r więc ciężko mi w tym momencie napisać dokładnie jak to wyglądało a nie chcę w błąd nikogo wprowadzać.

olga_skubana

Dzieki. Wiesz co ja znalazłam ta scenę na yt ale właśnie to nie był odcinek tylko ta jedna scena. Wydaje mi sie ze to jakis odcinek pod koniec ale tam właśnie Diega cos gryzie i jestem ciekawa co tam sie stało.

olga_skubana

W za głosem serca tez było inaczej.

ocenił(a) serial na 7
Roxi_w

No i jeszcze w kilku innych. Niestety zazwyczaj całą telenowelę drą koty a na koniec wszystkie czarne charaktery szlag trafia i jest ślub jak z obrazka. "Za głosem serca" było inną telenowelą, nawet zakończenie jest niestandardowe, lecz nie możemy zapominać, że to remake "Prawdziwej miłości". Do takich innych telenowel możemy zaliczyć jeszcze "Cenę marzeń" i "Teresę".

olga_skubana

Taki urok telenowel .

ocenił(a) serial na 10
karolinalorent

Po tym jak Diego się obudzi, po kilku odcinkach będą razem.
Oni razem tak poważnie rozstaną się coś koło 150 odcinka, (jeśli dobrze pamiętam) potem Natalia będzie z Andresem, a Diego z taką Simoną. I na końcu razem. ;)

Aaneczka04

Dzięki za odpowiedz :) a w którym odcinku Natalia i Diego pojada na jakaś plaże i tam chyba Diega coś ugryzie jakieś zwierze?

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Od którego odcinka Diego będzie w śpiączce a Rodrigo bedzie go udawał?

ocenił(a) serial na 7
SabinaR92

Rodrigo już udaje Diega od jakiegoś czasu

ocenił(a) serial na 10
olga_skubana

Długo poleży Diego w szpitalu myślac że to Rodrigo?

ocenił(a) serial na 7
SabinaR92

Diego zostanie przewieziony do domu i tam będzie się nim opiekować Irma, po ślubie Natalii z Diegiem (Rodrigiem), dowie się o bracie bliźniaku, a potem zajmie się nim Alonso, dzięki któremu się obudzi. to będzie ok. 107 odcinka