ogladal juz ktos? jest podobne do jericho? mnie osobiscie klimaty jericho bardzo przypadly do gustu i szukam godnego nastepcy... pzdr
skoro jericho mi sie bardzo podobalo to w takim razie to bedzie rewelacja hehe;p dzieki za info pzdr;)
fajny serial , ale fabuła bardzo przypomina serial the Tribe tylko że wersje dla dorosłych :)
Cóż. Jestem już po pięciu odcinkach. Wciągnęło mnie maksymalnie - Jericho to niestety w porównaniu "ciepłe kluchy" - atomowe grzybki na horyzoncie, a potem taka sobie obyczajówka + popłuczyny po "wojennym westernie").
Są tu sceny które robią wrażenie (np. szpital w pierwszym odcinku - dziesiątki zwłok w plastikowych workach). Denerwuje nieco nieporadność Angoli. MSZ jest to od paru lat jeden z lepszych seriali / filmów postapokaliptycznych. Dobra obsada. I wciągająca fabuła.
MSZ - skrót od Moim Skromnym Zdaniem.
--
http://przepraszamzacrossposta.blox.pl/2013/05/Przylapany-na-goracym-uczynku.htm l
No potwierdzam -jerycho kiepskie- wysiada w porownaniu z tym- nie lubie angielskiego kina ale tutaj pokazali "kawaleczek" dobrej roboty :)
polecam serialik
Tez uważam,ze serial DUZO lepszy od Jerycha. Po prostu świetny- począwszy od fabuły po wykonanie.
tylko że oba te seriale anulowali
ps. ostatnio jest modana zostawianie badziewnych a anulowanie dobrych seriali
W takim razie pytanie - skoro anulowali to warto oglądać? W sensie czy urywa się jakoś tak z dupy czy jest jakieś mniej lub bardziej sensowne zakończenie?
A te anulowanie/zostawianie niestety zależy tylko i wyłącznie od amerykańskiej publiczności - a oni jak wiadomo za wymagający nie są i nie lubią myśleć..:/
moim zdaniem warto a tak na marginesie szukam książki :)
ps. co do tego serialu to publika z US w tym przypatku nic niema do powiedzenia bo to Brytyjska produkcja