PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=700087}

Od zmierzchu do świtu

From Dusk Till Dawn: The Series
2014 - 2016
6,3 3,1 tys. ocen
6,3 10 1 3082
6,0 2 krytyków
Od zmierzchu do świtu
powrót do forum serialu Od zmierzchu do świtu

Na plus można zaliczyć miejscami klimatyczne sceny rabowania banku, rodzinka z wozu kempingowego całkiem niezle zagrana(dobra dupeczka ta młoda).
Czerstwe dialogi dalej obecnie, szczególnie na początku odcinka i największym minusem odcinka była chyba najbardziej żenująco zrobiona scena picia krwi przez wampira jaką w życiu widziałem.

I jeszcze rzecz, która zwróciła moja uwagę po 2 odcinkach, gdzie do ku,rwy nędzy są jakieś bluzgi? Zdawało mi się, że ta cała stacja El Rey to prywatny kanał podobnie jak np HBO

danteusz

Odpuszczam dalsze oglądanie po drugim odcinku. Motyw z wampirami wężami chodzącymi w pełnym słońcu jest bardzo słaby. No i te nudne dialogi. Spodziewałem się czegoś lepszego.

TAURI_3

Ja wytrzymuję nowe odcinki walking dead to i w tym wytrwam przynajmniej do akcji w barze.

danteusz

ZE słabego daję na razie na ujdzie.
Mi się spodobała akurat scena z ukąszeniem i ssaniem, takich zębów jako aparatu kłująco-ssącego jeszcze nie widziałam chyba nigdzie w obrazach wampirycznych.
Richie daje radę, ale Seth jest niereformowalnie nieporozumieniem. Dno. Dialogi między braćmi muł, a wymyślanie na siłę konfliktów między nimi, by zabić czas antenowy, to wodorosty. No, ale z czegoś trzeba zrobić te 10 epów ;/ Tak samo udramatyzowali postać pastora, dlatego jest strasznie irytujący. Kasjerka zaś powinna byc strsza, bardziej przy tuszy i ugly, a nie kolejna piękna buzia w kolejce. Natłok przystojniaczków i młodych dziuń. Nie wspomnę o wielkiej intrydze znanej tylko meksykańskiemu Chuckowi Norrisowi, tribalach i wymuszonych omamach z królową potępionych, która Hayek do pięt nie dorasta- ciekawe jak zrąbię taniec z tyłkiem w rozmiarze xs ;/