Odcinek najlepszy w sezonie, wymiata, 43 minuty akcji i horroru. Świetne sceny sytuacyjne, świetne miny księdza, jak tak dalej pójdzie, to rośnie wielki hit telewizji :d
nie ma co ukrywać, pierwsze odcinki słabe ale dalej jest co raz lepiej i 2 sezon, plotki, że sam Tarantino ma , nie wiadomo, czy cały 2 sezon czy cześć wyreżyserować
Mam nadzieie ze bedzie Drugi sezon, siódmy odcinek wymiata ;) BTW. Po co ta wampirzyca potrzebuje Richiego???
2 sezon jest dawno, już potwierdzony, a data emisji ta sama co teraz, czyli za rok
Skoro będzie drugi sezon to może przeżyje ktoś poza Sethem i Kate. Bo wątpie, żeby zrobili sezon o przygodach dwóch postaci.
Nie powiedziałbym jest sporo informacji ważnych dla fabuły, np. gdzie oni się znajdują, czym i kogo czczą te wampiry i komu służą.
Najlepszy tekst w odcinku.
- We're on the giant people jucier.
- People juicer?... for who?
tym kogo czczą jest jest wyjaśnione w 1 odcinku, natomiast kwestia jak kto stoi z angielskim, ale według mnie dialogi są proste
spoiler
po co tej lasce brat, czemu tak bardzo go chce, to mnie ciekawi
Jak siedziała na swoim tronie to mówiła coś w stylu, że już jej nie ufa itp.
I ten jej przydupas co ich tam ściągnął chyba Carlos powiedział że Richie jej nie odrzuci tak samo jak on jej kiedyś.
Więc zgaduję że będzie chciała z niego zrobić wampira, więc założę się że Richie się nim stanie.