Serial jest rewelacyjny (choć specyficzny) i mam wrażenie, że z odcinka na odcinek coraz lepszy. W drugim sezonie perypetie bohaterów sa równie zaskakujące (jesli nawet nie bardziej) co w pierwszym, a i potyczki słowne i absurdalne gagi na najwyższym poziomie. Mam nadzieję, że będzie kontynuacja.
Zgadzam się. 8 odcinek i tekst: "I co teraz powiesz swojej żonie? Źe ona już nie jest twoim prześladowcą? Że wyru**** to z niej?" Mnie zniszczył. :D
Niestety z tego co wiem trzeciego sezonu już nie będzie. :(
"Niestety z tego co wiem trzeciego sezonu już nie będzie. :("
Napisałeś, że z tego co wiesz ... więc powiedz skąd masz takie info, że nie będzie kolejnego sezonu?
Czyli żebym się podzielił skąd mam takie informacja, a nie żebym się nimi podzielił. :)
Czytałem w jakimś newsie, że serial nie będzie kontynuowany.
Chciałem raczej, żebyś podał linka do tej informacji. Ale mniejsza z tym. Poczekajmy aż zakończy się emisja serialu w Stanach, wtedy zapewne podadzą jakieś informacje na temat dalszej kontynuacji.
Mam nadzieję, że jednak ten nius to tylko plotka i jednak serial będą kontynuować :))) Pewnie jak zauważył Demolka25 okaże się dopiero po emisji całego sezonu w USA. Jeżeli jednak nie będzie trzeciego sezonu, to będzie to wina pewnie "TEGO serialu o TYM psie"!, lub jakiegoś innego na podobnym poziomie ;]