oooooooo to super, serial jest świetny, polskiego tak dobrego jeszcze nie widziałem. Dzięki za info :)
Ścieme Ci wali, a Ty łykasz wszystko... Drugij serii pewnie nie będzie bo serial jest inspirowany prawdzimy faktami, nie byłoby za bardzo o czym go robić, skoro wszyscy już będą siedzieć...
Też mi się tak wydaje. Wszyscy siedzą, Skalpel i Szybki nie żyją, Blacha świadkiem, to co tu opisywać...
Uważam, że można by pokazać życie Blachy i jego rodziny jako świadka koronnego, ukazać zlecone zamachy na Blachę. Można pokazać jeszcze całkiem sporo.
nie sądzę, żeby była druga seria, prędzej pokażą w Super Kinie "Świadka koronnego".
bo jak już ktoś napisał - co tu opisywać?
fajnie byłoby gdyby nakręcili serię o tym jak powstał gang pruszkowski to byoby ciekawe jak zaczynali.
O początkach struktur mafijnych w Polsce można się dowiedzieć z serialu "Alfabet Maf.ii"
Drugiej serii nie będzie. Tak czy inaczej wg mnie jest to jeden z lepszych serialów jaki powstał w Polsce.
Pewnie mogliby cos uknuc i rzeczywiscie mozliwosci jest wiele. Ale czy nie jest tak, ze czesto im dalej w las tym ciemniej. Niech zakoncza na jednym sezonie i serial bedzie perelka.
Rodzina Soprano ciagnie sie przez 6 serii i jest ciekawa ale to inna specyfika troche. Niechaj Blacha zostanie ukoronowany, Cyga przejmie haracze na chwile zanim pojdzie siedziec i "koniec bajki trzy mikolajki"
Moim zdaniem totalnie spierd** Oficera przez drugi sezon-zenada na maxa. Swiadka wiec niech zostawia i bedzie git!
Nie "Swiadka" tylko "Odwróconych" :) Cieszyłbym się, jak by zrobili 2 sezon ale również sądzę, że mogliby zepsuć opinię filmu...