Nie wiem, skad ma tak wysoka ocene, ale widac dziewieciuset osobom serial sie podoba. Dla mnie jest tak slaby, jak caly TVN (nie jestem z LPRu itp). Obejrzalem "Swiadka Koronnego" (nota bene dno jakich malo) i mialem nadzieje, ze serial bedzie duuuuzo lepszy. I jest lepszy, ale nizej niz "SK" upasc sie nie da, wiec serial jest lepszy ale nie zmienia to faktu, ze jest slaby. Nie ma w nim nic, co zaslugiwaloby na pochwale, czy chociaz zwrocenie uwagi, bo zarowno muzyka stoi na niskim poziomie, zdjecia rowniez nie porywaja, sama akcja jest - mozna powiedziec - anemiczna a gra aktorow okropnie sztuczna. Do tego jeszcze, serial nie ma zadnego przekazu co czyni go kompletnie bezuzytecznym.
Nie szukaj w każdym serialu przekazu. Muzyka tworzy bardzo dobrą atmosferę(nie podoba mi się jedynie kawałek, który leci zawsze jak się odcinek jakis kończy), gra aktorów stoi na bardzo wysokim poziomie(oczywscie niewszystkich, ale wiekszosci zdecydowanie), zdjecia sa dobre, bo nikt nie wymaga, zeby w kazdym filmie zdjecia od razu "porywaly". Akcja moze i jest czasem anemiczna, ale to nie serial z gatunku jakiejs rozpierduchy, gdzie bohaterowie nie zdążają z przeladowywaniem magazynka, tylko gangsterski serial pokazujący właśnie tytulowych "Odrwróconych". Uważam więc, że zdecydowanie za bardzo się czepiasz.
O, widzę, że mamy wątpliwą przyjemność z kolejnym znawcą... Wiadomo, są gusta i guściki, ale posiadaczom guścików radziłbym się nie afiszować z swoimi wynurzeniami. To raz. Dwa - ciekawe jaki przekaz ma większość filmów i seriali z twoich ulubionych? Żegnam "znafco".
Ty chyba nie ten serial obejrzałeś?!!! Ten serial jest dużo lepszy od "cukierkowego" Prison Break, którym wszyscy , łącznie ze mną byli zachwyceni. Byli, póki nie wypuszczono drugiego sezonu, a trzeci sezon, to pewnie jakaś totalna porażka będzie.