PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=339345}
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 49786
7,7 14 krytyków
Odwróceni
powrót do forum serialu Odwróceni

I powiem, że jak na polskie warunki to serial jest rewelacyjny. Klimat, dużo akcji, dobra obsada. Lepszy niż Kryminalni. 9/10.

Jessie

jestes jeszcze w trakcie pierwszego odcinka, a nie po ;) poza tym zgadzam sie z przedmówcą - naprawde dobry serial, to chyba najlepsza z dotychczas zrealizowanych tego typu produkcji telewizyjnych w Polsce

ocenił(a) serial na 7
riven

... no może poza tym, że 60% scen w pierwszym odcinku to fragmenty zawarte w Świadku koronnym.

ocenił(a) serial na 8
gordon_shumway_2

Serial SUPER jak na polską TV, ale po pierwszym odcinku to mi się razcej zdaje że Świadka koronnego ogladałem zadużo sen ze Swiadka koronnego ale sceny do nastepnego odcinka super wygladały

ocenił(a) serial na 9
riven

No tak, jestem, a raczej byłem w trakcie oglądania. Ale jakoś musiałem to napisać. A teraz jestem już po pierwszym odcinku i zdania nie zmieniam.
I dodam jeszcze, że serial ma taki jakiś hollywoodzki klimacik.

ocenił(a) serial na 9
Jessie

tez uwazam, ze jest to dobry serial.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 4
Jessie

A według mnie jest szablonowy, przewidywalny i naiwny. Postaci mafiozów sa przerysowane i wręcz śmieszne. Dialogi niby takie w slangu cwaniackim, a gadają jak w NA WSPÓLNEJ. Oczywiście dobry, prawy glina ma chore dziecko i pomimo, ze walczy o dobro to bank nie da mu kredytu i jeździ 9 letnią skodą, a niedobrzy panowie mafiozi mają wszystko i do tego zdrowe dzieci. Jaki ten świat niesprawiedliwy. Przereklamowana produkcja, którą nam TVN wręcz wcisnął wszechobecną reklamą na siłę. Pomimo delikatnego znudzenia w srodku znacznie ciekawiej oglądało się OFICERÓW, czy PITBULA. Niewypał

ocenił(a) serial na 1
karezoid

OCZYWIŚCIE, ŻE NIEWYPAŁ! BANAŁ, SCHEMAT I KICHA! PODPICOWANY SZIT DLA PÓŁGŁOWKÓW!

karezoid

dzięki Tobie nie muszę jużnic pisać:-):-):-)

Jessie

a ja mam takie pytanie: orientuje sie ktos czy bedzie powtorka ? ;P bo ten pierwszy odcinek ogladalam 5 przez 10 a jednak chcialabym w calosci ;)

ada_rtc

ok, juz mi sie pojawilo ze w srode o polonocy ;)

ada_rtc

moze ktos wie czy ten serial jest do pobrania? moze ktos nagral i zaladowal na jakis upload? rzeczywiscie sceny z "w nastepnym odcinku" był niezłe, ta muzyczka tez :)

swiechuu

tak już można pobrać pierwszy odcinek tylko nie wiem czy na tym forum można wkleić linki do nielegalnych uploadów :P

silence_is_the_enemy

ja juz mam na dysku 1 odc :DDDDDDDDDEDDDDDDDDDDDDDDDD

silence_is_the_enemy

koniecznie musze miec :D na maila mi wyslij pliskaa!
swiechuu@o2.pl [link]

swiechuu

dobra juz nie trzeba wysylac xD poszperalem w necie i znalazlem :)

swiechuu

pomóż też i daj jakoś link do tego, bo nie oglądałem a bym chętnie zobaczył