PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=339345}
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 49551
8,0 12 krytyków
Odwróceni
powrót do forum serialu Odwróceni

Zastanawiam się czy warto obejrzeć ten serial, lubię klimaty gangsterskie ale bardziej w klimatach
mafijnych, oraz za bardzo nie lubię bohaterów którzy są sczurami... i stąd pytanie czy warto obejrzeć.

ocenił(a) serial na 8
KulturalneOcenianie

Oglądaj śmiało - polecam. Jak się dowiesz z serialu: "W Polsce... nie ma mafii". Serial jest bardzo solidny, nie powinieneś żałować. Weź pod uwagę jedno: jest to serial o Polskich gangsterach, nie mafii włoskiej czy rosyjskiej. Tutaj są inne realia.

ocenił(a) serial na 9
KulturalneOcenianie

Oglądaj śmiało:D tylko jak napisał @MrJUVE nie spodziewaj się fajerwerków s tylu Hollywood, ale porządnego polskiego kina.
A i jak obejrzysz ' Odwróconych ' to ODRADZAM oglądanie ' Świadka Koronnego ' !!!
Ponieważ ten film ( ' Świadek Koronny ' ) to skrócona wersja ' Odwróconych ' !!!

ocenił(a) serial na 4
KulturalneOcenianie

A ja nie polecam... Obejrzałem ten serial po tym gdy skończyłem "Pitbulla" z nadzieją że znajdę coś równie dobrego i się zawiodłem na całej linii. Nie musiałem nawet wiedzieć żę serial został nakręcony przez TVN żeby to wiedzieć, dlatego że cała ta cukierkowość tvn'owskich produkcji nawet tutaj bije po oczach. Przez to serial nie ma klimatu i traci na rzeczywistości. Dialogi jak dla mnie też słabe, miejscami po prostu śmieszne. Postacie jakoś jeszcze ujdą. Dlatego w mojej opinii serial miał mega potencjał ze względu na temat przewodni ale nie został wykorzystany... nie może się równać do polskich produkcji tj. Pitbull czy choćby Oficer, nie mówiąc już o zagranicznych klasykach gatunku.

ocenił(a) serial na 9
mnhtn88

Akurat mi to nie przeszkadza,bowiem uwielbiam ''Kryminalnych''