PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=339345}
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 49818
7,7 14 krytyków
Odwróceni
powrót do forum serialu Odwróceni

piszcie tutaj o 12 odc :) Mi sie podobał, jeden z lepszych a 13 bedzie jeszcze lepszy :D

ocenił(a) serial na 8
tOOmusss

odcinek średni, raczej nic ciekawego - jakoś wszystkim się fuksneło no oprocz sikory którego zaaresztowali, wogóle zakończenie przykre,

ocenił(a) serial na 9
tOOmusss

odcinek był dobry,
najbardziej namieszała Mira i ten prokurator, przez nich Sikora pójdzie siedzieć :(

Angel_35

Ile jeszcze docinków bedzie ??? ja oglądam z TVNem więc dowiem sie dopiero w piątek co z sikorą.

Logan_Cole

Odcinek bardzo dobry, a następny świetnie się zapowiada, scenka w więzieniu i Rysiem :)

ocenił(a) serial na 9
Angel_35

czy zawsze p***ny mafiozo musi wygrać, a policjant zostać uwalonym wkurza mnie to

użytkownik usunięty
grinpis777

Prokurator z tego odcinka to cwel. Pomimo, że to tylko serial to strasznie mnie zirytował ten zasrany urzędas. Mira też mnie wkurzyła. Nie przepadam za nią od początku, możliwe że za sprawą Foremniak.

ocenił(a) serial na 9

Zjebali tą scenę z matką Miry: ,,nienawidzę go". jakby Mira to jakaś porządna dziewczyna była, a Blacha jej życie zniszczył, przecież wiadomo że tylko szlaufy się z takimi wiążą, wiedziała co ją może czekać. Kwas scena w amerykańskim stylu.