PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=339345}
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 49545
8,0 12 krytyków
Odwróceni
powrót do forum serialu Odwróceni

Witam. Szukam podobnych filmów i seriali. Co polecacie?

ocenił(a) serial na 8
piotrek899

Jeśli miałbym polecić jakikolwiek serial, to na pewno Twarzą w twarz z Małaszyńskim i Walach. W mojej ocenie jest to kolejna świetna produkcja polaków. Fabuła różni się od Odwróconych, ale to dobrze, gdyż ciężko jest dorównać temu serialowi. Jednak znajdziesz tam wiele intryg i ciekawych oraz pełnych akcji wydarzeń. Radzę znaleźć Twarzą w twarz na portalu i trochę o nim poczytać.
Jest to produkcja, do której za 2, 3 lata chętnie wrócę, aby ponownie odświeżyć sobie dzieje bohaterów. Naprawdę warto obejrzeć ;d

ocenił(a) serial na 8
piotrek899

Psy, Miasto prywatne, Glina, PitBull, ale pewnie je już oglądałeś.

duxo89

Właśnie na itvp obejrzałem fragment pilota pitbulla i po pierwszej scenie, jak ten tłum uciekał, odpuściłem sobie na razie.

ocenił(a) serial na 8
piotrek899

Radzę sobie nie odpuszczać pitbulla, dla mnie to najlepszy serial jaki do tej pory obejrzałem, 1 sezon ma tylko 5 odcinków więc dużo czasu nie zajmie ci obejrzenie 1 sezonu i jeśli spodobali ci się "odwróceni", to pitbull też ci się spodoba :)

ocenił(a) serial na 8
dombro1602

nowe, canalowe 'krew z krwi;'

ocenił(a) serial na 10
dombro1602

Serial Pitbull serio taki dobry? Bo ja obejrzałem film, i był dla mnie arcydziełem (10/10).

ocenił(a) serial na 8
AdamBayern01

moim zdaniem serial lepszy;) 1 sezon to rozwinięcie wersji filmowej, ale 2 sezon to już całkiem nowe sprawy, zdecydowanie polecam serial ;)

ocenił(a) serial na 10
dombro1602

Ok, dzięki. Dla mnie Odwróceni to prawdziwe arcydzieło ;)

ocenił(a) serial na 9
piotrek899

oficer

ocenił(a) serial na 9
piotrek899

Wschodnie Obietnice, RODZINA SOPRANO

ocenił(a) serial na 8
Luevano

wschodnie obietnice podobne do odwroconych? rodzina soprano? hahaha hahahahah