Ostatnio czytałem na oficjalnej stronie serialu że fani pisali petycję do twórców o 2 sezon. Vega - producent stwierdził że to rozpatrzy i nie wykluczone że będzie sezon 2. Pytanie tylko po co ? Moim zdaniem ta historia ma idealne zakończenie. Blacha będzie żył w nie pewności do końca życia ... Czy potrzebny jest 2 sezon moim zdaniem NIE !!! Chociaż jakby reżyser wymyślił ciekawą fabułę ... A wy co sądzicie ?
Wg mnie drugi sezon powinien zostać stworzony. Blacha może zejść na drugi plan, w końcu jego odpowiednik żyje(jeszcze), więc gdyby Blacha pozostał na pierwszym plana, "Odwróceni" staliby się bardziej dramatem/serialem obyczajowym z gangsterami w tle. Scenariusz drugiej serii wg mnie powinien opisywać początki Pruszkowa lub losy grupy po zamknięciu zarządu z Cygą w roli głównej.
2 sezon mógłby być jak w "ojcu chrzestnym 2" np kontynuacja sezonu 1 z Cyga jako liderem mafii i przeszłością Pruszkowa
Jak pewnie będzie reaktywacja pruszkowa to i powstanie 2 seri TVN już pewnie zaciera ręce :p
Nie wiem, czy aż tak zaciera ręcę. Serial nie miał ogromnej oglądalności, wręcz przeciwnie. Z odcinka na odcinek ona spadała. Sprzedaż serialu na DVD chyba też nie była zbyt udana, w końcu dość szybko sprzedano licencję do Naj, z czego skorzystałem. Mimo nikłych szans na kontynuację, wciąż mam nadzieję na powstanie drugiego sezonu.
sa rozne mozliwosci . Pociagnac jezcze dalej i wymislic cos moim zdaniem blacha(Masa) za jakies 2-10 lat dostanie kulke albo bedzie buum . Parasol (mnich) najbardziej nienawidzil Masy(blachy) a on jest juz na wolnosci chociaz reszta tez mysle ze kiedys to nastapi
ogladalnosc moze i spadala bo ludzi wola ogladac jakies badziewie na tvp typu 'g jak gowno' i nie wiedza co jest dobre. osobiscie uwazam ze serial byl swietny!