Dawno nie oglądałem tak dobrego serialu. Po beznadziei jaką był "Świadek koronny", serial "Odwróceni" rozłożył mnie na łopatki. Prosze o następny sezon !!!
Ojjj ja też bym bardzo chciała:/ To co dobre szybko się kończy, przykładem mogą być oczywiście "Odwróceni" lub "Magda M". Szkoda,że takie dno jak "Klan" lub "Złotopolscy" ciągnie się bez końca....bleeeeeee
szkoda że taka Magda M się ciągnie...
a Odwróconych niech lepiej nie kręcą drugiej serii, bo mogą spieprzyć jak Oficerów, no chyba że będą mieli bardzo dobry materiał np. wątek z ułaskawieniem Mnicha (Słowika)
nie musza juz na faktach prawdziwych tylko cos wymyslec, ze tamci wychodza z wiezienia odnajduja blache, dodac jakies nowe postacie i serial sie kreci :)
a co ma być niby w nastepnym sezonie?
wszystko juz jasne - blacha świadkiem koronnym, reszta w pace. co tu dalej kręcic?
no nie do końca z siedzeniem w pace, bo Słowika w międzyczasie Wałęsa ułaskawił, więc Mnich pownien wyjść na jakiś czas
Troszke Ci sie pomylilo,bo jak juz siedza,to jest mniej wiecej rok 99',a Mnicha<Slowika>Walesa ulaskawil bodajze w 94'.Gangsterzy serialowi poszli siedziec i nikt ich nie ulaskawi.
Ja nie mam nic przeciwko kolejnemu sezonowi,pod warunkiem,ze tvn nie spieprzy dalej sprawy,bo teraz mieli latwo,gdyz scenariusz napisalo zycie.Moze niech zrobia jakis inny serial..
piszę co było, a teraz mogliby ściemę zrobić że Kaczor go ułaskawił, jak z Rydzykiem współpracuje, a Słowik powiązany tam z jakimś księdzem był, to i tu ściemę mogliby walnąć
wracajac do tematu serial rewelacja! obsada bdb muzyka celujaca scenariusz bdb wykonanie celujacy!!!! jak dla mnie nie powinno byc seri 2 temat skoczony!
Serial na prawde bardzo dobry,wg mnie najlepszy ze wszystkich sensacyjnych seriali nakręconych w Polsce, ale to tylko moje zdanie;) Troche szkoda, że taki krótki, można było wrzucic troszeczke więcej wątków dotyczących Wołomina;) przedstawic troszke bardziej dogłębnie;) postacie pseudo bosów wołomina Dziada(Ptasiek) i Wariata dorzucic Lutka i porwanie jego syna:)oraz słynny przewał ze spirytusem, który zgotował polskiej policji Dziad, troche więcej wymuszeń Pruszkowa, pare zamachów... z bardziej zblizonym do rzeczywistości kontekstem, kontakty z biznesmenami, filmowcami moze z boksem Pershing(Szybki) hehe Powiązania Pruszkowa ze Szczecinem i ze Śląskiem, taka saga gangsterska na faktach autentycznych sprzedałaby sie duzo bardziej;) Ogólnie wtedy serial oddawałby w zasadzie całkowicie wydarzenia które sie zdarzyły, taki alfabet mafii z aktorami;) ale oglądałoby sie to jeszcze lepiej i nie trwało by to tak krótko :)))))
ODWRÓCENI byli SUPER!!! 10/10 Chciał bym żeby dali chociaż inną nazwę np."Przewróceni","Wywróceni" albo jakoś tak, bo jak będzie "ODWRÓCENI II i zepsują to szkoda by było :-( a przeważnie drugie części są troszkę gorsze