PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=339345}
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 49774
7,7 14 krytyków
Odwróceni
powrót do forum serialu Odwróceni

dodam tylko ze widzialem, pitbulla i gline

ocenił(a) serial na 9

Rodzina Soprano :)

użytkownik usunięty
Luevano

z polskich mi chodziło, taki klasyk to oczywista sprawa ze widziałem

ps. proszę mi tylko nie pisać oficera, fali brodni i innych badziewi, bo chciałbym żeby owe seriale trzymały również poziomy,wymienionych w 1 poście

ocenił(a) serial na 9

Oglądałeś film ... Świadek koronny?

użytkownik usunięty
Luevano

czytałem o nim i raczej nie śpieszno mi go zobaczyć, Małaszyński + jak to wyczytalem, 1/3 scen z serialu
poza tym szukam seriali

ocenił(a) serial na 9

Dzisiejsze polskie seriale to raczej dno. : /

ocenił(a) serial na 9

Sprwadz The walking dead, sons of anarchy, southland.

użytkownik usunięty
Luevano

wszystkie te seriale co wymieniłeś widziałem i 2 z nich nie zamierzam kontynuowac,
walkind dead 3/10
SoA 2/10
Southland 8/10
szukam TYLKO i wylacznie polskich bo wszystkie zagraniczne godne uwagi juz widziałem (the wire , sopranos, itpitd)

nie ma niestety nic równie dobrego z polskich seriali. Ten był moim ulubionym,a tego filmu to nie ruszaj, bo naprawdę nie warto.

Oj dużo dużo lepszy serial BEZKARNI POLECAM !!!!

użytkownik usunięty
Artur88Tupac

widziałem na canal+,poza tym jest to serial francuski i jedynie seria 1 trzymała poziom w serii 2 za duze nagromadzenie głupot i idiotyzmów

Obejrzyj sobie w Pogoni i Ujrzałem Diabła sam nie lubie skośnego kina ale te 2 tytuły naprawdę warto zobaczyć

Rodzina Soprano, może i nie polski serial ale nie ma opcji żeby Cię nie wciągnął.

użytkownik usunięty
JoinTas

az rece opadaja

Moj blad, wybacz ale przed odpowiedzia na Twoj post nie przeczytalem komentarzy, a powinienem. W takim razie nie jestem w stanie polecic rownie dobrego polskiego serialu, poniważ takowy wg. mnie nie istnieje.

ocenił(a) serial na 10

Z seriali to Oficer i Paradoks.

ocenił(a) serial na 9

ekstradycje,ewentualnie krew z krwi.

ocenił(a) serial na 8

24 :)