z polskich mi chodziło, taki klasyk to oczywista sprawa ze widziałem
ps. proszę mi tylko nie pisać oficera, fali brodni i innych badziewi, bo chciałbym żeby owe seriale trzymały również poziomy,wymienionych w 1 poście
czytałem o nim i raczej nie śpieszno mi go zobaczyć, Małaszyński + jak to wyczytalem, 1/3 scen z serialu
poza tym szukam seriali
wszystkie te seriale co wymieniłeś widziałem i 2 z nich nie zamierzam kontynuowac,
walkind dead 3/10
SoA 2/10
Southland 8/10
szukam TYLKO i wylacznie polskich bo wszystkie zagraniczne godne uwagi juz widziałem (the wire , sopranos, itpitd)
nie ma niestety nic równie dobrego z polskich seriali. Ten był moim ulubionym,a tego filmu to nie ruszaj, bo naprawdę nie warto.
widziałem na canal+,poza tym jest to serial francuski i jedynie seria 1 trzymała poziom w serii 2 za duze nagromadzenie głupot i idiotyzmów
Obejrzyj sobie w Pogoni i Ujrzałem Diabła sam nie lubie skośnego kina ale te 2 tytuły naprawdę warto zobaczyć
Moj blad, wybacz ale przed odpowiedzia na Twoj post nie przeczytalem komentarzy, a powinienem. W takim razie nie jestem w stanie polecic rownie dobrego polskiego serialu, poniważ takowy wg. mnie nie istnieje.