bardzo fajny serial, ostatni odcinek super,
.
.
.
sceny z aresztowaniami najlepsze,
szkoda że to już koniec, no chyba że jeszcze coś dokręcą
U mnie jednak to Pitbull zwyciężył. Był o niebo lepszy. Jednak Odwróceni byli całkiem całkiem. Odwróceni=8/10
dokladnie super odcinek 10/10 najlepsza scena z aresztowaniami.
Apropos ktos wie jak nazywa sie ta muzyka co leci podczas aresztowań jest super
serial naprawdę wypas, ale nie wiem czy potrzebny jest drugi sezon? Jeśli 2 część będzie naciągana, to lepiej niech się skończy na jednej i nie psuje dobrej opinii
Serial wymiatający na całej linii i to polski :D. Chociaż raz jestem dumny ze swojego kraju! "Odwróceni" są Najlepsi :D :D :D!!! Szkoda, że to już koniec, ale jedno jest ważne - wszystko się kupy trzyma. Zasłużone 10/10.
I jeszcze jedna ważna sprawa...
Zwróćcie uwagę jaką politykę prowadzi TVP?
Pitbull to serial lepszy albo równie dobry jak Odwróceni, jednak zupełnie nie wypromowany, leci o złej porze (pierwsze odcinki nowej serii były jeszcze później niż teraz)
MASAKRA!
Był wywiad z reżyserem w Tv dosłownie trfał 3minutki zamienili dwa zdania ale na pytanie o drugą serię powiedział, ze głupotą było by rezygnowanie z kręcenia drugiej serii, serialu tak popularnego, facet który prowadził wywiad mówi "czyli będzie druga seria" a reżyser pokiwał głowa uśmiechnął się i powiedział wprost że będzie.
naprawde sup-er serial- jedyny który obejrzałem w całości nie rezygnując z ani jednego odcinka;d
ciesze się ze bedzie druga seria napewno też przyciągnie dużo widzów
aha... :D zwróćcie uwage jak w 13 odcinku Blacha patrzy na zaadresowane koperty jest tam napisane "Jan i MirosłSwa" ciekawe czy specjalnie błąd był zrobiony czy realizatorzy się nie dopatrzyli... :p
rzeczywiście imię Miry jest źle napisane :P oglądałam 13 odcinek 2 razy ale dopiero po twojej wypowiedzi to zauważyłam xD wydaje mi się, że ten błąd wyniknął z niedopatrzenia ale mogę się mylić. nie zmienia to jednak tego, że ostatnie sekundy 13 odcinka były jedną z najlepszych scen w serialu. przerażenie na twarzy Blachy kiedy przejeżdża to czarne auto uświadamia, że Blacha już chyba do końca będzie żył w strachu że ktoś może się na nim zemścić.
Jakie niedopatrzenie ludzie!
troche pomyslcie
nie wiecie, ze kiedy ktos zostaje swiadkiem koronnym to zmieniaja mu imie i nazwisko!
pozdro
No właśnie, zmieniają nazwisko i imie ale taki świadek to ma z jednej strony nieźle :-) 7 000 zł miesięcznie, niemusi chodzić do pracy, jedyny minus to strach że ktoś może się zemścić :-|