PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=820771}
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10627
5,5 4 krytyków
Odwróceni. Ojcowie i córki
powrót do forum serialu Odwróceni. Ojcowie i córki

Co jest do ku...? Zmartwychwstanie Cygi? Co on jest Michael Scofield? Przecież ewidentnie było widać, że to on wpada pod pociąg. Jakim cudem się nagle pojawia na koniec szóstego odcinka?

ocenił(a) serial na 7
MateoVeb

Chyba że to może być taki symboliczny powrót, gdzie Cyga przychodzi po Laure, gdzie ona ginie. Bądź jeszcze mam teorię że przed obawą o swoje życie Cyga wystawia sobowtóra i to on może stać za tymi zamachami, poza oczywiście tym Arabem.

Zuber12

W sumie martwego nikt, by nie podejrzewał :)

ocenił(a) serial na 7
PanKracjusz

A i owszem. Tylko czym w takim razie Blacha zawinil że Cyga chciałby móc go odpalić? Przecież Blacha na niego nie składał zeznań, nie sprzedał go.
Widać teraz ewidentnie że Brodaty na Janka będzie polowal, no chyba że na Skuche, gdzie jest to mało prawdopodobne również.

Zuber12

Zmartwychwstanie Cygi wydaje mi się mało prawdopodobne, nie sądzę by, aż tak poniosła fantazja twórców. Jeśli nawet to jaki miał by Cyga interes w śmierci Kowala. Poza tym sam pytał Mnicha o to dlaczego odwalił Kowala. Po co czaił by się na blachę ?
Mi jeszcze nie daje spokoju Rysiek był i go nie ma. Czemu ktoś kto odwalił Kowala zostawił Rysia? Mnich ma na sumieniu tylko nieudany zamach na Blachę wg mnie. natomiast na tą chwilę wydaje mi się, że brodacz jest związany z małolatami i być może z Rychem.

ocenił(a) serial na 4
MateoVeb

Cyga jest halucynacją spowodowaną przedawkowaniem leku. Z wody wyciąga ją zapewne ten młokos, z którym miała romans.