PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=820771}
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10628
5,5 4 krytyków
Odwróceni. Ojcowie i córki
powrót do forum serialu Odwróceni. Ojcowie i córki

Odcinek 3-kpina

ocenił(a) serial na 6

Scena kiedy blacha mija się z mnichem na komendzie nie wierzę,że popełniono taki błąd.Nie chce mi się wierzyć,że policja zrobiła to specjalnie by to zaaranżować

rydzio21_2

To prawda. Fuszerka na całego. W ogóle nie powinni się zobaczyć na tym posterunku, ale kiedy twórcy nie mają pomysłu na ciekawe akcje to właśnie posiłkują się takimi nierealnymi sytuacjami, by robiło się "groźnie".

ocenił(a) serial na 10
rydzio21_2

Czy Ja wiem, to prokurator Gołąbek ustawił pewnie kogo kiedy będą przesłuchiwać. A jak widać że to kawał ... więc mógł to zrobić specjalnie żeby się np spięli.

Robert831231

Przecież wiadomo, że Blacha i Mnich się nie trawią, więc czemu miała służyć ta konfrontacja? Scenarzyści się nie popisali.

ocenił(a) serial na 10
PanKracjusz

A może Gołąbek chciał "podziękować" Blachowskiemu za akcje z tym podsłuchem?

Robert831231

Możliwe.

Robert831231

A w 4 odc Gołąbek ustawi w tym samym czasie Mire i jego małolatke ;d

ocenił(a) serial na 10
aterson

Też możliwe, mnie to jednak zastanawia czy "Pan Cyga" wie co robią jego młode wilki. Gdyż na tym jednym trailerze widać jak jeden go dusi. Więc albo chłopaki odwalają z tymi dragami akcje solo. albo Laura coś kombinuję. I nie zdziwiłbym się gdyby to też ona odjebała Kowala. I jakbym się miał czegoś przyczepić, to jak odstrzelali ćpunów to mogli pokazywać że akcja dzieje się w nocy, bo jak faktycznie weszli w tych białych kombinezonach w środku dnia. To to mogę powiedzieć że było głupie, a nie spotkanie Blachy i Mnicha.

Robert831231

Możliwe, że młodzi działają też gdzieś na boku i w jakimś momencie połaszą się na przejęcie kontroli na własną rękę lub za czyimś podszeptem - stąd pacyfikacja Cygi.

Moim zdaniem, gdyby Laura chciała kogoś skasować to byłby to Mnich, ponieważ przez jego kombinacje zginął Skalpel. Zawsze to jakaś motywacja. Nie dostrzegam powodu, by to ona kazała odstrzelić Kowala.

ocenił(a) serial na 6
Robert831231

Hotele to pewnie przykrywka, by było legal,a tak to kręcą lody.Kaśka nie wie w co się wpakowała

ocenił(a) serial na 10
aterson

"A w 4 odc Gołąbek ustawi w tym samym czasie Mire i jego małolatke ;d" ano ustawił :D