Po ogladnieciu 2 odcinkow... musze powiedziec ze poziom zachowany:)
Jest dobrze myślałem że będzie kiszka ale z radością przyznaję że się myliłem .
A wiesz ile ma być ogólnie wszystkich odcinków ?? też 13 jak pierwszy sezon ??
"Stacja TVN przygotowała widzom 8 premierowych odcinków, które będziemy mogli oglądać od 25 lutego w TVN"
Obejrzałam 1 odcinek na Playerze ale drugi jest już płatny. Wie ktoś może gdzie można go dostać? Swoją drogą co za bzdura ,że co drugi odcinek jest płatny...
Zawsze tak bylo. Na poczatku przed premiera puscili 2 odcinki w player +. Pol miesiaca za darmo pozniej sie placi.
Nie oceniam po jednym odcinku,jedno ale, dziwnie to wymyślili z tym zabójstwem z 2012,nie lepiej było pociągnąć wątek z zabójstwem Beri?
Też sądziłam,że to o to będzie chodziło.Odcinek dobry ale pierwszy sezon cały był genialny.
Szkoda,że nie ma muzyki z tamtego sezonu ale R.Więckiewicz ratuje jak na razie poziom zobaczymy co będzie dalej.
Ciekawe jak wyjaśnią w jaki sposób Blacha urwał się na tak długo ochronie. :) Wytropienie i zaczajenie się na tego faceta wymagało chyba jednak trochę zachodu/czasu. Też mnie ta retrospekcja z 2012 zaskoczyła, zwłaszcza to, że Blacha miał wtedy bezpośredni kontakt z Sikorą (który w dodatku pomógł mu to wszystko zatuszować).