PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=820771}
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10627
5,5 4 krytyków
Odwróceni. Ojcowie i córki
powrót do forum serialu Odwróceni. Ojcowie i córki

Jakoś nie za bardzo pasują. Jeszcze ci młodsi lepiej ale starsi bardziej na siłę są tam dodani. W sumie przez to dziwnie się to ogląda.

Just_The_Blooms

Właśnie Ci młodzi nie pasują na gangsterów. Wyglądają bardziej jak członkowie One Direction.

ocenił(a) serial na 6
Labret

Nie chodzi o to by wyglądali jak gangsterzy tylko akurat są jakoś tak bardziej przekonujący.

ocenił(a) serial na 4
Just_The_Blooms

Na moje to właśnie młodzi pasują tam jak wół do karety. Ten serial opierał się na starej ekipie i ci młodzi tam zwyczajnie nie pasują, w dodatku tak wymuskani, chłopaki z "Barw szczęścia".

ocenił(a) serial na 6
corsa90

To raczej ci starsi są nienaturalni. Nie znam dobrze pierwszego sezonu, może teraz obejrzę. Z tego co widzę był głównie o tych starszych bohaterach, ale w pokoleniu ich dzieci ludzie są inni, to normalne. Co do wyglądu dla mnie jest normalny, standard, tak wyglądają ludzie.

ocenił(a) serial na 4
Just_The_Blooms

Ja właśnie oceniam przez pryzmat pierwszej części, dlatego młodzi rażą mnie w oczy, nie pasują do całości. Może trochę masz rację z tym brakiem naturalności, najbardziej chyba u Mnicha. Dziwne to, bo pierwsza część była zagrana bardzo dobrze.

ocenił(a) serial na 6
corsa90

To normalne, że tak oceniasz. W sumie jestem chyba w mniejszości, nie miałam oczekiwań w związku z pierwszym sezonem. Dlatego pewnie ci nowi nie są dla mnie minusem. Może to nawet oni będą stać za tym wszystkim co się dzieje.